Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους...»

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Χατζηνικολάου και σχολίασε τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ από την καμπάνια του "Μένουμε σπίτι". Τι ανέφερε μέσω Twitter ο παρουσιαστής; «Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα και γενικά τα σχόλια φούντωσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη για πρόσωπα και ΜΜΕ που έλαβαν πολύ υψηλά ποσά και για άλλα που αποκλείστηκαν.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου -ο οποίος πάντα λέει την άποψή του- με μια ανάρτηση στο Twitter σχολίασε το θέμα:

«Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαφάνεια για την κρατική διαφήμιση των τελευταίων 10-15 ετών. Εύκολος στόχος τα ΜΜΕ. Να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους τα πολιτικά κόμματα. Οφείλουν να αξιοποιούν τα χρήματα των φορολογουμένων με αντικειμενικά κριτήρια. Απαιτείται νομοθετική ρύθμιση!»

Νίκος Χατζηνικολάου Twitter

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απάντησε και στα περί… Ευαγγελάτου. Στο ερώτημα αν ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο όμιλος του τον ξεπέρασαν σε διαφημιστικά έσοδα σχολίασε: "Όλοι με ξεπερνούν. Και τώρα και επί ΣΥΡΙΖΑ. Τιμή μου"..

Νίκος Χατζηνικολάου χρηματοδότηση ΜΜΕ

Ραγδαίες φαίνεται να είναι ωστόσο οι εξελίξεις και με το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου, μιας και υπάρχει περίπτωση του χρόνου να μην είναι στον ANT1. Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Πηγή: athensmagazine.gr

Βούρκωσε στον αέρα του ANT1 ο Νίκος Χατζηνικολάου - «Ό,τι και να πούμε...»

Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό συνέβη σήμερα στο δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να βουρκώνει στον αέρα του ANT1 με τα λόγια που άκουσε από τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Οι σημερινές εξελίξεις με τη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη ήταν πραγματικά ραγδαίες σήμερα, με τον Εισαγγελέα να κατακεραυνώνει τους δύο κατηγορούμενους.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, και με τα λόγια του συγκίνησε τόσο τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δάκρυσε με όσα άκουσε.

«Ξέρω ότι ό,τι και να πούμε δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μας. Κουράγιο, να σκέφτεστε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και τη συγκίνησή μου. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Τοπαλούδη», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Δείτε τη στιγμή κατά την οποία βούρκωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1