MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη - «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι...»

Τι είναι αυτό που δεν έδειξαν οι κάμερες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη - «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι...»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Mεταξύ άλλων, μίλησε και για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη και την "δίνει" αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό από το σπίτι που οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι»

Ο Γιώργος Λασκαρίδης «δίνει» την Κατερίνα Λένη και εξομολογείται στην συνέντευξή του τα παρακάτω:

«Πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ χειριστική και πιστεύω ότι ο λόγος που με είχε στοχοποιήσει ήταν γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αναδειχθεί από το παιχνίδι, αφού μαγειρικά δεν μπορούσε να φτάσει ψηλά. Με στοχοποίησε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, στη συνέχεια έλεγε στους πάντες ότι είναι άχρηστοι και τους κακολογούσε, ενώ έλεγε πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου.

Πιστεύω ότι όση αξία πήρε από το να με κατηγορεί και να ασχολείται μαζί μου ήταν αρκετή, δεν θέλω να της δώσω άλλο σημασία, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί της.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη

Δεν υπήρξαν πάρα πολλές φορές που η κατάσταση ξέφυγε. Συνέβη ένα περιστατικό με μένα και την Κατερίνα. Η Κατερίνα στην αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν ψυχολογικά καλά, ήταν στεναχωρημένη και νευριασμένη. Έβαζε τις φωνές σε πολλούς για θέματα ακαταστασίας. Προσπάθησα με κάθε τρόπο να της πω ότι δεν είναι ωραίο να ξυπνάμε με φωνές.

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε νευριάζουν κάποια παιδιά, ήξερε ότι θα συγκατοικήσει με πολλά παιδιά και της είπα ότι «αν σε πιέζει τόσο η κατάσταση, μπορείς να σταματήσεις». Αλλά της το είπα με πάρα πολύ καλό τρόπο. Και τότε, αντί να υπάρχει συζήτηση, εκείνη εξοργίστηκε και μου είπε ότι «πρώτα θα σε πετάξω εσένα έξω και μετά θα φύγω».

Τη συμμετοχή και πορεία της Κατερίνας Λένη σχολίασαν και οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού.

Γιώργος – MasterChef: «Το πιο ωραίο πράγμα με την Κατερίνα θα ήταν να...»

Ο Γιώργος από το MasterChef έκανε μια δήλωση για την Κατερίνα λέγοντας πως «το πιο ωραίο πράγμα θα ήταν να συνεργαστούν μαζί και να κάνουν μια εκπομπή». Οι δυο πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής μπορεί να βγήκαν από το παιχνίδι έχουν πολλά να πουν όμως ακόμα.

Για το Masterchef, την σχέση του με την Κατερίνα αλλά και την ημέρα που τους ανακοίνωσαν την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε ο Γιώργος Λασκαρίδης στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

“Ήξερα ότι δεν με συμπαθεί η κοπέλα. Δεν περίμενα να λέει τόσα πράγματα για τον χαρακτήρα μου, για το τι κάνω και για όλα αυτά. Το πιο ωραίο πράγμα θα ήταν να συνεργαστώ με την Κατερίνα και να κάνουμε μια εκπομπή. Πιστεύω θα κάναμε 90%. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα, όταν βγήκα από το σπίτι, ότι θα μπορούσα με την Κατερίνα να τα ξαναβρώ, αλλά έχει μιλήσει τόσο άσχημα για εμένα.

‘Έχει αγνοήσει ότι βλέπει όλη η Ελλάδα, βλέπει και η οικογένειά μου το MasterChef. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εγώ έχω μάθει σε κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου να μην δίνω σημασία και δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Κατερίνα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης. Δείτε και το θρίλερ που έγινε με την τελευταία δοκιμασία.