Συγκλονίζει η Ντέμη από το MasterChef: «Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα...»

Δείτε την ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει η Ντέμη από το MasterChef: «Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα...»

Συγκλονίζει η Ντέμη από το MasterChef με το μήνυμα της για την γιορτή του πατέρα. «Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα ,παρόλα αυτά τον κουβαλάω μέσα μου, στο dna μου» ήταν μόνο λίγα από όσα έγραψε κάτω από την ανάρτηση της.

Mε ένα συγκινητικό μήνυμα που ραγίζει καρδιές και μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της, θέλησε να ευχηθεί για την «ημέρα του πατέρα», η Ντέμη Γεωργίου.

Το συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα του πατέρα από την Ντέμη Γεωργίου

Η πρώην παίκτρια του MasterChef που έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο όταν ήταν πολύ μικρή, έγραψε στην ανάρτηση της. «Η μέρα του πατέρα!! Εγώ μεγάλωσα χωρίς, παρόλα αυτά τον κουβαλάω μέσα μου, στο dna μου, στο 50% της προσωπικότητας μου! Τον ευχαριστώ για την ύπαρξη μου και τον ευγνωμονώ για τα γονίδιά μου κάθε μέρα! Happy Father’s Day!».

Η αδερφή της Ντέμη, Ειρήνη σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες είχε πει για την διαγωνιζόμενη του MasterChef: «H Ντέμη μαγείρευε αρκετά στο σπίτι από μία ηλικία και μετά. Είμαστε τρία αδέρφια και η Ντέμη είναι η μεγαλύτερη. Έχουμε ακόμη έναν αδερφό, τον Γιάννη, που είναι ο μεσαίος. Έχουμε διαφορετικό πατέρα με τη Ντέμη.

Έχουμε μεγαλώσει όλοι μαζί. Μέναμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Η Ντέμη έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα. Πάνε πολλά χρόνια. Τη στιγμάτισε όπως κάθε άνθρωπο. Το συζητάει κάποιες φορές. Την αγαπάμε πάρα πολύ και τη στηρίζουμε όλη η οικογένεια» εξήγησε η αδερφή της Ντέμης, Ειρήνη.

Δείτε την ανάρτηση της:

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από τα πλάνα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η Ντέμη έχει προσλάβει στην κουζίνα του εστιατορίου της, μία πρώην παίκτρια του διαγωνισμού. Δείτε εδώ ποια είναι και θα πάθετε πλάκα!