Μελίνα Ασλανίδου: «Έσκασε» το βίντεο που όλοι περιμένανε

Θα σας ξετρελάνει!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μελίνα Ασλανίδου: «Έσκασε» το βίντεο που όλοι περιμένανε

«Έσκασε» το βίντεο της Μελίνας Ασλανίδου που όλοι περιμένανε.Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, που την περίοδο της καραντίνας μας παρουσίασαν το τρυφερό «Γειά Σου», συνεχίζουν την επιτυχημένη τους σύμπραξη.

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει τη μουσική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού, το τραγούδι «Δε Βάζεις Μυαλό», σε σύνθεση Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Θάνου Παπανικολάου, που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, που την περίοδο της καραντίνας μας παρουσίασαν το τρυφερό «Γειά Σου», συνεχίζουν την επιτυχημένη τους σύμπραξη με ένα ρυθμικό καλοκαιρινό single, με έντονο ελληνικό χρώμα και τη λύρα να πρωταγωνιστεί.

Με την ξεχωριστή ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου τη δημιουργική σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους και τους εμπνευσμένους στίχους του Θάνου Παπανικολάου, όλοι θα παραδεχθούμε πως… «Δε Βάζεις Μυαλό»! Δείτε και το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η ανακοίνωση της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram

Μια ανακοίνωση έκανε η Μελίνα Ασλανίδου στο Instagram. Η τραγουδίστρια την Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το νέο της single και έβαλε ένα μικρό απόσπασμα για να το ακούσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης και έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, από τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ αναδημοσιεύει αναρτήσεις των fan club της, όπου της στέλνουν την αγάπη τους.

Η ανακοίνωση της Μελίνας Ασλανίδου στο Instagram

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι. «Γεια σου! το τραγούδι που ήρθε απρόσμενα στην αγκαλιά μου... Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα είναι ότι ήρθε σε καιρό που όλοι μας είμαστε σπίτι αποκλεισμένοι με έναν στόχο να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον ίο, έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μου φίλος, και αγαπητός και ξεχωριστός σε όλους@ theofanousg με την συμβολή την δική σας μου έστειλε αυτή την ανάσα, έτσι θα το έχω στην καρδιά μου σαν μια ανάσα στον εγκλεισμό... με ότι μέσο είχα έκανα μια μικρή απόπειρα να το προσεγγίσω... μόλις βγούμε στην στεριά εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε όπως δουλεύουμε πάντα στο μαγικό μας στούντιο... καλήμερα φίλοι μου...# stayhome# staysafe# surprisesurprise# sograteful# grateful# theofanous# artist# art# music# musica# piano# voice# rehersal# workout# happy» είχε γράψει.

Πριν λίγη ώρα η τραγουδίστρια έβαλε ένα μικρό απόσπασμα για να το ακούσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Δευτέρααααα ερχομαστε δυνατά... Μετά το γειά σου που προέκυψε από την δική σας παρότρυνση μέσα στην καραντίνα, εμείς συνεχίσαμε και σας αφιερώνουμε το επόμενο τραγούδι... Δεν βάζεις μυαλό και χάνω το δικό μου μην βάζετε παιδιά, ζήστε δυνατά και με πάθος, #panikrecords #theofanous #papanikolaou #denvazeismualo #newsongintheair» έγραψε η τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση της: