Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του - Ξέρετε ποιος είναι;

Μαγικά τα βίντεο που ανέβασε!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδεψε στον τόπο καταγωγής του - Ξέρετε ποιος είναι;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε τον τόπο καταγωγής του και είστε σίγουροι πως ξέρετε ποιος είναι; Ο τραγουδιστής δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες από το μέρος που πραγματικά κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την μεγάλη επιτυχία με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Λευκάδα προκειμένου να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Χθες μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το μέρος ενώ λίγο μετά ανέβασε και ένα Instastory με τον ίδιο να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο. Ωστόσο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό με μαγιό τον έχετε δει; Ανεβάζει τη θερμοκρασία.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Έκλεισε στόματα ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη φωνή του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την απάντηση του στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη φωνή του, έκλεισε πολλά στόματα, καθώς τα είπε με ήρεμο και σωστό τρόπο, χωρίς να "κράξει" ή να επιτεθεί.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουκίδης, πρόσφατα είχε παραχωρήσει συνέντευξη και είχε αναφερθεί στον επιτυχημένο τραγουδιστή, σχολιάζοντας τη φωνή του και τα τραγούδια που έχει πει.

«Δεν μου άρεσε καθόλου που τραγούδησε Μητροπάνο, δεν χρειάζεται. Αφού πήγαν καλά τα “Ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάποια κομμάτια των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα από τη στενοχώρια μου» είχε δηλώσει ο συνθέτης.

Κωνσταντίνος Αργυρός αρνητικά σχόλια απάντηση

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε τη δική του απάντηση. Απόσπασμα τηγς συνέντευξη του, πρόβαλλαν μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου 20/6.

«Όλα τα ακούω. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, έχει ο καθένας το δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Ο τελευταίος κριτής είναι ο κόσμος ο οποίος και θα αποφασίσει. Εγώ δε θα βγω ποτέ να πω «γιατί το είπες», δε θα μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να λέει ότι θέλει, σε μια δημοκρατική κοινωνία ζούμε. Ο κόσμος είναι ο τελευταίος κριτής και θα αποφασίσει αν κάποιος αξίζει ή όχι».