H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογείται: «Πήρα τηλέφωνο την Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της, αλλά...

Τι είπε για την φίλη της;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογείται: «Πήρα τηλέφωνο την Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της, αλλά...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξομολογήθηκε πως «πήρε την την Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της, αλλά δεν το σήκωσε». Τι άλλο είπε για την φίλη της και τον χωρισμό της από τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της.

Η Τζούλια Νόβα χώρισε μετά από 11 χρόνια σχέσης από τον Γιάννη Μάρκου και ενώ σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Τζούλια Νόβα μετά τον ξαφνικό χωρισμό της, θέλει το χρόνο της και δεν απαντά στα τηλέφωνα ούτε στην φίλη της. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «H Τζούλια είναι σε μια φάση που θέλει χρόνο. Θέλει χρόνο όχι για τον χωρισμό, αλλά χρόνο με τον εαυτό της.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου  Τζούλια Νόβα

Φαντάσου πως την πήρα τηλέφωνο και κατάλαβα πως την είχαν τρελάνει όλοι, γιατί δεν το σήκωσε ούτε σε μένα.Με το που χώρισαν εγώ πρώτα στην Τζούλια έστειλα. Και καθαρά σαν γυναικεία αλληλεγγύη, ήμουνα δίπλα της και της είχα πει ότι σε κάθε της επιλογή θα είμαι δίπλα της και θα την στηρίξω».

Να σημειώσουμε πως θέση στο χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου, είχε πάρει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε τι είχε πει.

Γιάννης Μάρκου: Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα αποκαλύπτει - «Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα έκανε νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό του. Βέβαια, σε αυτές έκανε και μερικές αποκαλύψεις. Όπως έκανε γνωστό, μετά το χωρισμό τους, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και δεν δίστασε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Γιάννης Μάρκου Γιάννης Μάρκου χωρισμός

«Ισχύει ότι η Τζούλια επέλεξε να χωρίσουμε. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα το δείξει ο χρόνος. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση, συζήτηση είχε γίνει. Αν κάνει μια σοβαρή σχέση θα χαρώ, δε θα νιώσω πικρία, τη Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν τη βλέπω σαν σύντροφο. Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου, δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αλλά θα προχωρήσω σε σχέση, είναι νωρίς ακόμα. Φλερτάρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου μεταξύ άλλων.