ANT1: Συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου με δική τους εκπομπή στο κανάλι

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
ANT1: Συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου με δική τους εκπομπή στο κανάλι

Συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1 του χρόνου. Οι δυο τους έχουν μια επιτυχημένη πορεία και πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά δίδυμα στην τηλεόραση.

Μπορεί τη φετινή χρονιά να βλέπουμε τον Φάνη Λαμπρόπουλο και το Νικόλα Ραπτή στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show”, ωστόσο από την επόμενη είναι πιθανό να τους δούμε σε δική τους εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Πρωινό, πέρα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που συνεχίζει κανονικά και του χρόνου την εκπομπή «The 2night show», o Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης θα κάνουν κι εκείνοι τη δικιά τους late night εκπομπή.

Παράλληλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως και ο Σάββας Πούμπουρας θα αναλάβει την παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής. Δείτε εδώ και τους καλεσμένους του που έβαλαν «φωτιά» στο κανάλι.

Δείτε το βίντεο:

Άσχημα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο τελικός του MasterChef που έπεσε επάνω στα πρώτα τέταρτα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show, το βράδυ της Τετάρτης έφερε άσχημα νέα για τον παρουσιαστή όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Για την ακρίβεια το ριάλιτι μαγειρικής έκανε 45,3-43,4 ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απέναντί του έκανε 13,8-12,2. Αυτό ήταν αρκετό για να μην πάρει ώθηση η εκπομπή του ΑΝΤ1 που έχει φτάσει να σημειώνει και 20αρια και να πέσει πολύ στο δυναμικό κοινό.

Τι νούμερα έκανε ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 κι έφερε... άσχημα νέα στο κανάλι

Συγκεκριμένα, το The 2night show το βράδυ της Τετάρτης έκανε στο δυναμικό κοινό 14,5%. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε καθαρά την προτίμησή του στην prime time ζώνη στο STAR αφού μετά το τέλος του MasterChef συνέχισε να παρακολουθεί την ξένη ταινία St. Vincent που έφτασε μέχρι και 19,3%.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 14.5
  • ALPHA: Οι πειρατές της Καραϊβικής 10,5
  • STAR: St.Vincent 19.3
  • ΣΚΑΙ: Blue Planet 7.8
  • Mega: Οι εραστές του ονείρου 4,2

Να σημειωθεί πως στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκαν πρόσωπα φωτιά κι ένας από αυτούς ήταν και ο Χάρης Λεμπιδάκης που μίλησε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε!