Θρήνος για την Λιζ Χάρλεϊ

Αυτοκτόνησε ο πρώην της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Λιζ Χάρλεϊ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Hollywood η είδηση πως αυτοκτόνησε διάσημος παραγωγός και σεναριογράφος, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ. Θρήνος για εκείνη και την οικογένειά του...

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας και πρώην παραγωγός Steve Bing, ο οποίος έγινε γνωστός για τη συγγραφή του σεναρίου του «Kangaroo Jack» και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς, «The Polar Express», έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 27ο όροφο μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στη συνοικία του Century City του Λος Άντζελες.

Λίγα Λόγια για τον Steve Bing

Ο Steve Bing είχε δύο παιδιά, τον Ντάμιαν Χάρλεϊ από τη σχέση του με την πασίγνωστη ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ και μία κόρη, την Κίρα Μποντέρ από τη συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια του τένις Λίζα Μποντέρ.

Πέθανε ο Steve Bing

Πριν λίγο έγινε γνωστό πως πέθανε και ο Κώστας Φυσσούν.

Ο Bing ήταν 55 ετών.

Πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν στο tmz ότι είχε κατάθλιψη λόγω «της έλλειψης της ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας».

Ο Bing, ο οποίος ίδρυσε τη Shangri-La Entertainment, φέρεται να αποχώρησε από το Στάνφορντ την τελευταία του χρονιά αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία από το real estate. Μετά την αποχώρησή του, ο Bing συνέχισε την καριέρα του στο Χόλιγουντ και η πρώτη του ενασχόληση ήταν ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε «Get Carter»το 2000.

Ακολούθως έγραψε το «Kangaroo Jack» το 2003 και αργότερα επένδυσε σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια στο «Polar Express». Αυτό φέρεται να ήταν σχεδόν το ήμισυ του κόστους παραγωγής κι έκανε τεράστια επιτυχία συγκεντρώνοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office.

Θρήνος - Αυτοκτόνησε πρώην playmate

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην showbiz, με την είδηση πως μία πρώην playmate, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της και έτσι αυτοκτόνησε σε ηλικία 33 ετών, μετά από κακοποίηση που δεχόταν από τον σύντροφό της εδώ και χρόνια.

Ο λόγος για την Ashley Mattingly. Το άτυχο μοντέλο, έζησε την «σκοτεινή» πλευρά του μόντελινγκ καθώς τα τελευταία δυο χρόνια έδινε την δική της μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, έναν κόσμο στον οποίο μυήθηκε, σύμφωνα με την οικογένειά της, κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Παράλληλα, η πρώην playmate, ζούσε το δικό της γολγοθά μιας και ο σύντροφός της, συνήθιζε να την κακοποιεί και γι' αυτό, βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη μαζί του, ενώ τέλος στη ζωή του έδωσε πριν από λίγο καιρό και ένας Έλληνας ράπερ.

Την 33χρονη γυναίκα βρήκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της ένας φίλος της και κάλεσε άμεσα την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο. Όμως ήταν ήδη πολύ αργά και με την μεταφορά της στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Πίσω της, άφησε ένα σημείωμα, μέσα από το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή της, με την αστυνομία ωστόσο να μη δίνει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Ashley Mattingly αυτοκτόνησε