Σταύρος Βαρθαλίτης: Απίστευτη ατάκα για την Κατερίνα Λένη! "Ωραία γυναίκα αλλά..."

Ουπς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταύρος Βαρθαλίτης: Απίστευτη ατάκα για την Κατερίνα Λένη!

Με αφορμή τα tweets που διαβάζει καθημερινά ο Σταύρος Βαρθαλίτης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την Κατερίνα Λένη και ποια... η σχέση τους! Αν θυμάστε καλά λεγόταν πως είναι μαζί αλλά εκείνος έδωσε την απάντηση βάζοντας τέλος στις φήμες!

«Την γλυκοκοίταζες την Κατερίνα. Σε είδα εγώ. Τελικά τα είχατε; Θα μάθουμε ποτέ;» ήταν ένα από τα tweet.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης το διέψευσε ωστόσο, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Παιδιά δεν τα είχαμε ποτέ. Μετά από 100 μέρες μέσα στο σπίτι αρχίζει και θολώνει το μάτι. Ωραία γυναίκα η Κατερίνα, δεν το έχουμε κρύψει. Αλλά είχα μπει στο παιχνίδι μόνο για να μαγειρέψω. Αν έβλεπα την Κατερίνα κάπου και ήθελα να την πλησιάσω και μου έλεγε “γελάω εγώ γελάω και είσαι πανηλίθιος”, θα την ερωτευόμουν κατευθείαν».

Δείτε εδώ επίσης ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη με εκείνον και την Σταματίνα Τσιμτσιλή πίσω από τις κάμερες του ALPHA.

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef

βαρθαλίτης σε σχέση με την Λένη

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef. H ίδια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με το χέρι της και μάλιστα δεν βλέπει να γλυτώνει και την επέμβαση αφού τα φάρμακα που έπαιρνε δεν απέδωσαν.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef πριν κάνει την πρόβλεψη της για τον νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το χέρι της, αλλά αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να κάνει σύντομα και χειρουργείο.

“Δεν βλέπω καμία καλυτέρευση με το χέρι. Τζάμπα η κορτιζόνη και τζάμπα η ακινησία και όλα τα σχετικά. Μάλλον δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο, αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη. Δείτε και το θρίλερ που έγινε με την τελευταία δοκιμασία.