Απίστευτο περιστατικό με Τσιμτσιλή και Βαρθαλίτη πίσω από τις κάμερες

Η συνάντηση και η... ατάκα του που την έστειλε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο περιστατικό με Τσιμτσιλή και Βαρθαλίτη πίσω από τις κάμερες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πίσω από τις κάμερες με πρωταγωνίστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το νικητή του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια τυχαία συνάντηση που είχαν στους διαδρόμους και την ατάκα που της είπε και την έστειλε!

«Ο Σταύρος Βαρθαλίτης χθες βγήκε στη Ζήνα Κουτσελίνη. Τον συνάντησα στον διάδρομο. Σωματώδης, ψηλός. Μου έριχνε και δύο κεφάλια. Πέφτουμε μούρη με μούρη. Τον κατάλαβα και του κάνω “ωπ”. Αυτός δεν με κατάλαβε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Kαι μου κάνει μετά “Τσιμτσιλή, δύναμη”. Του είπα πως τον στηρίζαμε και μου απάντησε πως το έβλεπε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Σταύρος Βαρθαλίτης: Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μετά την νίκη του στο MasterChef

Σταύρος Βαρθαλίτης: Η ζωή και οι άγνωστες λεπτομέρειες του νικητή του MasterChef

Παρακάτω σου έχουμε αναλυτικά, όλα όσα δεν γνώριζες τον νικητή του μεγάλου τελικού του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, ο οποίος έχει καταφέρει να "κλέψει" τις καρδιές των τηλεθεατών από την πρώτη του εμφάνιση στο ριάλιτι.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους παίκτες που ξεκίνησαν δυναμικά από την αρχή του παιχνιδιού. Μπορεί στην οντισιόν του να προκάλεσε αντιδράσεις με την εμφάνισή του, ωστόσο έφτασε στον τελικό.

Μαζί του ο Σταυρής Γεωργίου, ο καλός του φίλος ο οποίος τον συντροφεύει από το πρώτο λεπτό του διαγωνισμού. Δείτε εδώ το όνομα του νικητή του MasterChef.

Σταύρος Βαρθαλίτης τελικός MasterChef

Αυτά είναι όλα όσα δεν γνώριζες για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

  • Ο Σταύρος είναι 24 ετών.
  • Κατάγεται από τη Σύρο.
  • Μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.
  • Τα γυαλιά του είναι το γούρι του.
  • Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υποσχέθηκε να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού!
  • Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.
  • Στο MasterChef μπήκε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.
  • Μέσα από το MasterChef είχε ως σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.