Σταύρος Βαρθαλίτης: Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μετά την νίκη του στο MasterChef

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μετά την νίκη του στο MasterChef

Γνωστά έγιναν τα ευχάριστα νέα του Σταύρου Βαρθαλίτη, μετά τη νίκη του στο MasterChef, όπου κέρδισε το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο σεφ «έκλεισε» την πρώτη του συνεργασία μετά την έξοδο του από το παιχνίδι. Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία ήταν η φωτογραφία του από το πλατό του MasterChef.

Συγκεκριμένα, ο φετινός νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής ανήκει, πλέον, στο δυναμικό της People Entertainment Group.

«Καλωσορίζουμε τον νικητή του @masterchefgr ,Σταύρο Βαρθαλίτη,στην οικογένεια της People Entertainment Group! Stay tuned».

Τόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης, όσο και ο Σταυρής Γεωργίου, ωστόσο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μοιράστηκαν δύο πολύ συγκινητικές δημοσιεύσεις για το τέλος του MasterChef.

Σταύρος Βαρθαλίτης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Έλληνα MasterChef

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο όνειρο του, αλλά και στο αν το πίστευε πως θα κερδίσει εκείνος το έπαθλο.

«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου… τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο» εξομολογήθηκε ο νεαρός σεφ, τονίζοντας ότι θα δουλέψει πολύ σκληρά από ‘δω και πέρα.

Το πίστευε ότι θα είναι αυτός ο νικητής; «Κάτι μου ‘λεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί είχα να κάνω και με τον καλύτερό μου φίλο στο παιχνίδι».

Σταύρος Βαρθαλίτης MasterChef

Όσον αφορά το απόλυτο…. τριαντάρι που πήρε, ο νέος Έλληνας MasterChef δήλωσε: «Δεν το περίμενα ήξερα ότι είχα κάνει μία καλή προσπάθεια,… είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!», είπε στο star,gr. Δείτε και την ανακοίνωση για τον νέο κύκλο.