Απίστευτη ατάκα από τον "Μάνθο" για το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έμειναν όλοι στο Ευτυχείτε

Αυτό που είπε δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη ατάκα από τον

Στις κάμερες της εκπομπής Ευτυχείτε εμφανίστηκε ο αγαπημένος "Μάνθος" από την διαχρονική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης κι έμειναν όλοι με την ατάκα που πέταξε!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έχει κουραστεί να βλέπει σε επανάληψη την σειρά και συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά:

«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω «μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα»; Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει»

Θα συμμετείχε ο Βασίλης Κούκουρας σε ενδεχόμενο remake του Κωνσταντίνου και Ελένης;

«Θα το σκεφτόμουν. Όλα είναι θέμα χρονικών συγκυριών και αναγκών. Θα το σκεφτόμουν και ως προς το θετικό του και ως προς το αρνητικό του», απαντά.

Δείτε και την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Έλενα Ράντου για το τι γινόταν στα παρασκήνια της σειράς.

Ποιο Κωνσταντίνου και Ελένης; Η Ράντου σε νέα σειρά στον ΑΝΤ1

Η Ελένη Ράντου μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές σειρές όμως σε μια έμεινε αξέχαστη στο τηλεοπτικό κοινό κι αυτή δεν είναι άλλη από το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Μετά από την επιτυχία που σημείωσε στη συγκεκριμένη σειρά, ετοιμάζεται να επανέλθει στην συχνότητα του ΑΝΤ1 με κάτι πολύ νέο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει σε μια σειρά που είναι ακόμα στα... σκαριά αλλά προετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και για την οποία έχουν πέσει πολλά ονόματα σεναριογράφων στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων το δίδυμο Σάρα Γανωτή – Νίκος Σταυρακούδης οι οποίοι υπογράφουν σεναριακά και την «Εργαζόμενη Γυναίκα» με την Ελένη Ράντου, που αυτόν τον καιρό κρατά την prime time του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ποια η σειρά που θα πρωταγωνιστήσει η Ελένη Ράντου και θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πρόκειται για μία διασκευή της ισπανικής κωμικής σειράς «La Famiglia», τη σκηνοθεσία της οποίας λέγεται πως θα αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος, χωρίς τίποτα να έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα παίξει η Ελένη Ράντου

Την είσοδο της σειράς αυτής στην ελληνική τηλεόραση σας την είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr πριν από αρκετό καιρό - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Το συγκεκριμένο project θα πάρει την θέση του Γυναίκα χωρίς Όνομα στον ΑΝΤ1 το οποίο φέτος θα ρίξει τίτλους τέλους.