Ποιος Θανάσης Ευθυμιάδης; Αυτός ο ηθοποιός ήταν να πάρει τον ρόλο του «Αντώνη» στο Ντόλτσε Βίτα

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ποιος Θανάσης Ευθυμιάδης; Αυτός ο ηθοποιός ήταν να πάρει τον ρόλο του «Αντώνη» στο Ντόλτσε Βίτα

Ποιος Θανάσης Ευθυμιάδης; Αυτός ο ηθοποιός ήταν να πάρει τον ρόλο του «Αντώνη» στο Ντόλτσε Βίτα και την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, λέγοντας πως δεν ήξερε πως θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος μίλησε για τα λεφτά που έπαιρνε κάποτε όταν πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική σειρά καθώς και για τον ρόλο που είχε αρνηθεί. Τι δήλωσε για την συγγραφή καθώς και για την πρωτότυπη πρόταση γάμου που είχε κάνει.

Μιλώντας στην εκπομπή και την Άννα Ζηρδέλη, ο Κώστας Κρομμύδας αποκάλυψε πως θα ήταν ο ίδιος ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς αν δεν είχε αρνηθεί. «Ήμουν στο τρίτο έτος της σχολής και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης με πρότεινε στον Αλέξανδρο Ρήγα για να παίξω τον βασικό ρόλο στο Ντόλτσε Βίτα, αυτόν που έκανε μετέπειτα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Εγώ τότε, παρότι έκανα δοκιμαστικό και με ήθελαν για τον ρόλο, είχα ψωνιστεί με το θέατρο τότε και έλεγα δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση στη ζωή μου -ήμουν στο Εθνικό Θέατρο και είχα και έναν μικρό ρόλο στην Επίδαυρο- και είπα όχι. Δείτε και την αποκάλυψη που είχε γίνει για την σειρά.

Δεν ήξερα βέβαια, όταν αρνήθηκα, ότι αυτό θα γινόταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τηλεόρασης», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κρομμύδας.

Λίγα λόγια για το Ντόλτσε Βίτα

Ντόλτσε Βίτα (ή αλλιώς Dolce Vita) είναι μία ελληνική αισθηματική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 1995-1997, που δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Λευτέρη Παπαπέτρου ενώ προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από τις 5 Οκτωβρίου 1995 μέχρι τις 12 Μαΐου 1997.

Η σειρά παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα μίας ώριμης ηλικιακά χήρας, της Χριστίνας Μαρκάτου, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον Αντώνη Καλούδη, καθώς και τα κωμικά μπλεξίματα που προκύπτουν προσπαθώντας να κρύψουν την μεταξύ τους σχέση από τον περίγυρό τους.

Αυτός αποτελείται από την ηλικιωμένη πεθερά της Χριστίνας, την οικονόμο του σπιτιού της, τον συνεργάτη της Χριστίνας στο οικογενειακό εργοστάσιο καθώς και την ίδια την κόρη της Χριστίνας. Τον ρόλο της Χριστίνας υποδύεται η Άννα Παναγιωτοπούλου ενώ τον ρόλο του Αντώνη ερμηνεύει ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείται από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Γαλήνη Τσεβά