Η άγνωστη συνάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Ντόναλντ Τραμπ - Ο απίστευτος διάλογος τους

Τι είπανε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η άγνωστη συνάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Ντόναλντ Τραμπ - Ο απίστευτος διάλογος τους

Μια άγνωστη συνάντηση είχε ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Ντόναλντ Τραμπ και είχαν έναν απίστευτο διάλογο μεταξύ τους. Ο ίδιος ο έκανε την αποκάλυψη για το πως εξελίχθηκε αυτή η γνωριμία τους.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη γνωριμία που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 1995 και αποκάλυψε τι είχε σκεφτεί να του προτείνει για να τον δελεάσει να μείνει εκεί. Παράλληλα, αποκάλυψε και τον δίσκο του που κυκλοφορεί στην Αμερική και θα φτάσει και στην Ελλάδα, ο οποίος έχει να κάνει με την οργανική μουσική.

Η γνωριμία του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Ντόναλντ Τραμπ

«Είχαμε πάει με την Γλυκερία στο Ατλάντικ Σίτι. Εγώ έμεινα έκθαμβος από τον τρόπο που λειτουργούσαν εκεί τα πράγματα και έμαθα βέβαια ότι ήταν έρημος και ένας Τραμπ -δεν τον ήξερα καν το 1995- είχε μεριμνήσει. Και λέω μπράβο, αυτό είναι τρομερό.

Ξαφνικά, αφού κάνουμε τη συναυλία σε μια τεράστια αρένα. Έρχεται ένας ξανθός και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ οπωσδήποτε. Του λέω «γιατί το λέτε αυτό»; Γέλασε μαζί μου. Του είπα ότι «δεν μπορώ να μείνω, έχω δεσμούς με την Ελλάδα, εκεί ζω, εκεί αναπνέω. Σας ευχαριστώ για την τιμή».

Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως για να με δελεάσει έφερε 3-4 πανέμορφες γυναίκες, ότι δηλαδή εγώ θα μπορούσα να ενδώσω. Και μετά βέβαια, συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος έχεις τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιας και αναφερθήκαμε ωστόσο στον Γιάννη Ζουγανέλη, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και στα όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Διαβάστε εδώ τα λόγια του για τους καλλιτέχνες.

Δείτε όσα είπε: