Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή τους στο Globetrotters

Θα τους δούμε ή όχι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή τους στο Globetrotters

Αυτή είναι η αλήθεια για την συμμετοχή της Μαρίας Κοριθίου και του Γιάννη Αϊβάζη στο Globetrotters. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε αν θα τους δούμε ή όχι τη νέα σεζόν στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν δέχτηκαν πρόταση με την Μαρία Κορινθίου να πάρουν μέρος στο Globetrotters.

«Δεν υπάρχει κάτι αποκλειστικό στη ζωή μας, κάνουμε ότι μας αρέσει σε γενικές γραμμές. Με την Μαρία Κορινθίου θα έκανα εκπομπή μόνο αν ήταν κάτι κοντά σε εμάς και αν μπορούμε να το βγάλουμε εις πέρας και με τους δικούς μας όρους και κανόνες. Δείτε επίσης την κόρη τους Ισμήνη που έχει μεγαλώσει πολύ.

Το να κάνεις μια εκπομπή είναι πολύ μεγάλη υποχρέωση, δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά μας. Δεν μας έγινε πρόταση για να πάμε στο Globetrotteres. Δεν θα πηγαίναμε κυρίως λόγω του παιδιού», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαγιό και στέλνει την πιο γλυκιά ευχή στον Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και στέλνει στον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Αϊβάζη, την πιο γλυκιά ευχή για τα γενέθλιά του.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι η Μαρία Κορινθίου έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα όλο γλύκα!

Σε μία άκρως καλοκαίρινή φωτογραφία, η Μαρία Κορινθίου μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τον άνθρωπό της.

Αυτή ήταν η ευχή που έστειλε η Μαρία Κορινθίου στον Γιάννη Αϊβάζη

«Χρόνια πολλά πολλά στον ά́ντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις.... αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε!»