Γιώργος Χρανιώτης: Ανέβασε νέα οικογενειακή φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα του

Θα λιώσετε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιώργος Χρανιώτης: Ανέβασε νέα οικογενειακή φωτογραφία - Το τρυφερό μήνυμα του

Μια νέα οικογενειακή φωτογραφία ανέβασε ο Γιώργος Χρανιώτης και έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα για την επέτειο γάμου τους που την γιορτάζουν σήμερα.

Επέτειο έχει σήμερα το ζευγάρι αφού συμπληρώνονται, δυο χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσουν τις ζωές τους.

Λίγες μέρες πριν, η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους στη ζωή. Ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τη σημερινή, ξεχωριστή για εκείνους ημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι της συζύγου του αλλά και του γιου του και έγραψε:

«Ήταν υπέροχο, που πριν από 2 χρόνια, μου κρατούσες το χέρι, την ώρα που παντρευόμασταν. Είναι όμως θαύμα κανονικό, που σήμερα, μετά από 2 χρόνια ,δεν μου κρατάς το χέρι μόνο εσύ, αλλά κι ο γιός μας. Χρόνια σου πολλά μικρή μου. Σ’ ευχαριστώ, για το δώρο μας». Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριού έξω από το μαιευτήριο.

Δείτε την ανάρτηση:

Γιώργος Χρανιώτης: Ξέσπασε σε κλάματα - Η συγκλονιστική φωτογραφία της Γεωργίας Αβασκαντήρα λίγο μετά την γέννα

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε την πιο συγκλονιστική φωτογραφία της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του μωρό τους λίγο μετά την γέννα. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως ξέσπασε και σε κλάματα, όταν γεννήθηκε ο γιος τους.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε το απόγευμα της Κυριακής ο Γιώργος Χρανιώτης και η χαρά που νιώθει δεν περιγράφεται. Από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος του, ο ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από το μαιευτήριο στα social media, συγκινημένος για όσα ζει.

Το βράδυ της Τετάρτης και λίγο αφότου η σύζυγος του Γεωργία Αβασκαντήρα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της, όπου εκείνη θηλάζει το μωρό της.

«Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Σεβασμός λοιπόν σ’ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού. Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο,να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τα ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!!» έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής ανάρτησης. Δείτε και την φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια.

Γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Χριανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε ότι ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού και τόνισε ότι όταν τον είδε δεν συγκινήθηκε αλλά μόλις ακούμπησε τον γιο του δάκρυσε!

Γιώργος Χρανιώτης Γεωργία Αβασκαντήρα παιδί

«Θα βάλουμε 5 ονόματα σε μία κληρωτίδα και θα τραβήξει το όνομα ο μικρός και θα πάρει αυτό που του αρέσει…»!