Μαριέττα Χρουσαλά: Το χάλκινο μαλλί της μητέρας του Πατίτσα τράβηξε τα βλέμματα - Δείτε νύφη και πεθερά με μαγιό

Αποκλειστικά οικογενειακά στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριέττα Χρουσαλά: Το χάλκινο μαλλί της μητέρας του Πατίτσα τράβηξε τα βλέμματα - Δείτε νύφη και πεθερά με μαγιό

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα με εξορμήσεις σε παραλίες της Αθήνας, του Πόρου και της Ύδρας και σε μια από αυτές τα βλέμματα όλα συγκέντρωσε η μητέρα αυτού και το χάλκινο συγκλονιστικό μαλλί της.

To YOU τούς συνάντησε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα μαζί με τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει, την 7χρονη Μάργκω, τον 5χρονο Σπύρο και τον μόλις 2,5 ετών Κωνσταντίνο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Σπάνια εμφάνιση έκαναν και οι μαμάδες του ζευγαριού, οι κυρίες Αγλαΐα Χρουσαλά και Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα αντίστοιχα, με τη δεύτερη δε να κλέβει την παράσταση κατά την άφιξή της με φουσκωτό, ορμώμενη από το σκάφος της οικογένειας, λίγη ώρα αφότου η υπόλοιπη παρέα είχε ήδη φτάσει στην παραλία του Αστέρα. Μόλις αναγνώρισε την πεθερά της η Μαριέττα Χρουσαλά έτρεξε να την αγκαλιάσει περιχαρής και στη συνέχεια κάθισαν μαζί κάτω από την ομπρέλα μέχρι να βουτήξουν.

Ακομπλεξάριστη με το μαγιό της, η κυρία Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα χάρηκε το παιχνίδι με τα εγγόνια της και ειδικά με τον βενιαμίν Κωνσταντίνο, τον οποίο δεν άφηνε από το πλευρό της. Η μέρα συνεχίστηκε με κάστρα στην άμμο και αμείωτη ένταση, μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψουν στο σκάφος τους και να σχεδιάσουν τον επόμενο προορισμό τους. Λίγες μέρες αργότερα η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της επισκέφτηκαν τη μαγευτική Ύδρα, όπου γέμισαν τις αποσκευές τους με περισσότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις...

Δείτε φωτογραφίες της Μαριέττας με την μητέρα του Πατίτσα στην παραλία

Μαριέττα Χρουσαλά μητέρα Πατίτσα με μαγιό

Μαριέττα Χρουσαλά παραλία

Να σημειωθεί πως πριν λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός είχε πέσει πάλι πάνω σε έξοδο νύφης - πεθεράς για ψώνια! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες τους εδώ!

10 χρόνια ευτυχίας

Στις 5 Ιουνίου είχαν επέτειο και γιόρτασαν 10 χρόνια επιτυχημένου γάμου. Απαραίτητο συστατικό για αυτή την ευτυχία είναι το δέσιμο ανάμεσα σε όλη την οικογένεια, με απόδειξη τον χρόνο που περνούν όλοι μαζί, όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Ο Λέων Πατίτσας δεν έχει κρύψει την περηφάνια του για τη σύζυγό του και για τα τρία τους παιδιά, ενώ από την άλλη και η Μαριέττα Χρουσαλά αφήνεται στο πλευρό του και ταξιδεύει, αφιερωμένη στην οικογένεια που έχουν χτίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ