Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και ο θάνατος που τον σημάδεψε

Τα αποκάλυψε όλα τα... «Μεσάνυχτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και ο θάνατος που τον σημάδεψε

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο θάνατο που τον σημάδεψε.

«Δεν ξέρετε τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Έτερος εγώ. Στο internet υπάρχει αυτό το αρχείο. Κάνεις κάτι και μένεις εκεί. Δεν αυτοπεριορίζομαι, καμιά φορά καταπιέζομαι αλλά είναι δικό μου κομμάτι. Δεν το λέω αρνητικά. Φαίνεται σαν να το λέω εγωιστικά. Θέλω να τους προστατεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι.

Τα κομμάτια της προσωπικής μου ζωής είναι δικά μου και οφείλω να τα προστατεύω. Δεν χρειάζεται να έχεις ένα παιδί και να του βάζεις pixel. Πάρ’ το μια αγκαλιά. Το ίδιο νομίζω κάνεις και με τους ανθρώπους. Εκτός αν για κάποιον λόγο για κάτι που θέλοντας και μη θα βγει, θα το πεις, δεν θα το κρύψεις. Δεν είναι για όλους έτσι. Δεν το κατακρίνω. Για μένα μιλάω πάντα» τόνισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης Μεσάνυχτα

Η εξομολόγηση για το θάνατο που σημάδεψε τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη

«Η απώλεια του κολλητού του μου άλλαξε τη φιλοσοφία της ζωής. Ήταν Μάιος του 2002 και ήταν η πρώτη μου άδεια που είχα πάρει στο στρατό. Για μένα ήταν ένα τεράστιο “ξύπνημα” στα 24 μου. Ήταν “ξύπνα”, αντιμετώπισε τους ανθρώπους, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Να λες ευχαριστώ, να αγαπάς…

Πλέον δεν παίρνω τίποτα δεδομένο. Μετά ήρθαν κι άλλα πράγματα, κι άλλοι θάνατοι στη ζωή μου. Ο θάνατος του κολλητού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν ένα τεράστιο “χαστούκι”. Ξύπνησα το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο και λέω “ο κολλητός είναι”, αλλά ο κολλητός δεν ήταν εκεί. Ήταν ο ξάδερφός του που μου είπε “ο φίλος μας έφυγε”. Ναι, ήταν τροχαίο, τη μέρα του Πάσχα.

Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι ότι ξέρεις, ότι υπάρχει κάτι… Όσοι το έχουν πάθει γνωρίζουν ακριβώς για το τι σοκ μιλάω. Στεναχωριέμαι που δεν ζω όλες αυτές τις εμπειρίες με έναν φίλο, που ήταν κολλητός, αλλά από την άλλη υπήρχε λόγος που έγινε. Σαν από το Θεό να σου είπε κάποιος “ξύπνα, πάμε παρακάτω”», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.