Γιώργος Τσούλης: Έτσι εξαφάνισε από πάνω του 45 κιλά - «Μου είχε γίνει εμμονή! Έτρωγα μόνο...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην Μελέτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσούλης: Έτσι εξαφάνισε από πάνω του 45 κιλά - «Μου είχε γίνει εμμονή! Έτρωγα μόνο...»

O Γιώργος Τσούλης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στα «Μεσάνυχτα», όπου και παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει παχύσαρκος και χάρη σ’ έναν κρυφό έρωτα κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω του 45 κιλά μέσα σε ένα καλοκαίρι. Το να ζυγίζει λιγότερο όπως εξομολογήθηκε του είχε γίνει εμμονή.

«Είμαι 32 χρονών. Στο σχολείο είχα φτάσει να ζυγίζω 110 κιλά. Ενώ στο σχολείο είχα φίλους, οι ίδιοι οι φίλοι μου με έκραζαν. Με έλεγαν φοράδα, αγελάδα. Γιατί τα κιλά δεν τα έπαιρνα στην κοιλιά, τα έπαιρνα στα μπούτια. Δεν το έπαιρνα στην πλάκα. Τους το είπα όταν βγήκα στην τηλεόραση.

Όταν γύρισα στο σχολείο μετά το καλοκαίρι 65 κιλά από 110, δε με γνώρισε κανείς. Δεν το πίστευαν. Οι περισσότεροι νόμιζαν πως έπαιρνα ναρκωτικά, όπως η οικογένειά μου. Ήταν το πιο λάθος πράγμα που έκανα στον εαυτό μου.

Έφτασα στο σημείο να μην τρώω τίποτα. Μου είχε γίνει εμμονή. Ανορεξία. Ήμουν στο χωριό και είχα ζυγαριά στο δωμάτιο και ζυγιζόμουν κάθε μέρα. Έτρωγα ένα γιαούρτι το βράδυ. Το έκοψα το γιαούρτι. Έτρωγα λιγότερο το μεσημέρι. Το έκοψα και το μεσημεριανό. Και μετά έτρωγα λίγο το πρωί. Το έκοψα και το πρωινό. Το αποτέλεσμα ήταν να μην τρώω τίποτα. Να μην έχω δύναμη. Να ξυπνάω και να ξανακοιμάμαι. Μετά γιατροί και ψυχολόγοι…

Δεν είχα κάποιον να με προσέξει. Τότε οι γονείς μου δούλευαν και μας έστελναν τα καλοκαίρια στο χωριό. Τώρα είμαι μια χαρά. Δε με βλέπω παχύ, αλλά θα μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά. Όταν είσαι τόσα πολλά χρόνια παχύς δεν σου βγαίνει εύκολα αυτό το πράγμα. Χρειάζεσαι πολλή βοήθεια» τόνισε ο Γιώργος Τσούλης.

Γιώργος Τσούλης κιλά

Ο Γιώργος Τσούλης εκτός του πως κατάφερε να εξαφανίσει 45 κιλά, μίλησε και για τη συμπεριφορά του

«Ξεκίνησα σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα που το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό και έπρεπε μέσα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο των άλλων μαγείρων. Ερχόταν ο σεφ και μου φώναζε μέσα στο αυτί μου ότι δεν κάνω, ότι δεν είμαι καλός μάγειρας. Ήταν καθημερινό αυτό. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος με έκανε καλύτερο γιατί πείσμωνα.

Όταν εγώ έμαθα έτσι, πήγα κι εγώ με αυτό το σκεπτικό. Όταν έγινα υπεύθυνος σε κουζίνα, δεν ήταν ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ την εξουσία που είχα, απλά πίστευα ότι έτσι θα μάθει πιο γρήγορα ο μάγειρας να μαγειρεύει και αυτό ήταν πολύ μεγάλο λάθος.

Ήμουν κάφρος μέσα στις κουζίνες. Αυτά που έλεγα, δεν λέγονται. Είχα πολύ άσχημη συμπεριφορά, αλλά όταν γυρνούσα στο σπίτι μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν που το έκανα αυτό. Ήξερα μέσα μου ότι ήταν λάθος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί πίστευα ότι μόνο έτσι θα μάθει κάποιος.

Η κοπέλα μου με βοήθησε να σταματήσω αυτή τη συμπεριφορά. Την έπαιρνα τηλέφωνο κλαίγοντας», είπε ο Γιώργος Τσούλης.

Μιας και μιλάμε για τον Γιώργο Τσούλη, που είναι αγαπημένος σεφ, δείτε εδώ μαι καταπληκτική συνταγή του για μπιφτέκια γεμιστά.