Μαρία η άσχημη: Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Κρίστο - Δεν θα τον αναγνωρίσετε

Θα μείνετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία η άσχημη: Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Κρίστο - Δεν θα τον αναγνωρίσετε

Απίστευτο και όμως... αληθινό! Αν δείτε πως είναι σήμερα ο Κρίστο από την επιτυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη», δεν θα τον αναγνωρίσετε. Μπορεί να μην έχει αλλάξει πολύ λόγω ηλικίας, ωστόσο, πολλά χαρακτηριστικά του είναι διαφορετικά.

Ένα από αυτά είναι τα... μούσια του. Καθώς, στη σειρά δεν είχε καθόλου. Τώρα όμως έχει ακολουθήσει τη μόδα που ακολουθούν οι περισσότεροι άνδρες.

Ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σειρές, όμως, η «Μαρία η άσχημη» είναι μια σειρά που τον έχει.... στιγματίσει και είναι από τους σταθμούς της καριέρας του.

Στη σειρά για όσους δεν θυμάστε, υποδυόταν έναν σχεδιαστής μόδας στην εταιρία του Αλέξη Μαντά, Ecomoda και έπινε τη μία βαλεριάνα μετά την άλλη!

Μαρία η άσχημη Κρίστο σήμερα

Θυμάστε την Ελίνα Κωνσταντοπούλου; Η τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του '90 και έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα από την επιτυχία «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει» τώρα, εν έτη 2020 έχει εγκαταλείψει τα μικρόφωνα και τις πίστες κι έχει ανοίξει δικό της τυροπιτάδικο!

Μαρία η άσχημη: Θυμάστε τον Τζέρι; Έτσι είναι σήμερα

Θυμάστε τον Τζέρι από την Μαρία την άσχημη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα. Ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που έπαιζε στην επιτυχημένη σειρά του Mega και ήταν βασικός πρωταγωνιστής.

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά, «Μαρία η άσχημη». Ο Ιάκωβος Μυλωνάς στη σειρά έκανε το παιδί της αλληλογραφίας στον οίκο μόδας που διοικούσε ο Αλέξης Μαντάς.

Ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και το θέατρο γράφοντας δικά του θεατρικά έργα τα οποία και σκηνοθετεί ενώ σε πολλά από αυτά συμμετέχει και ως ηθοποιός. Ωστόσο θυμάστε και την κοντή από το Παραπέντε; Θα πάθετε πλάκα με το πως είναι σήμερα.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε και είναι σχεδόν ίδιος.

Δείτε την ανάρτηση:

Τζέρι Μαρία η Άσχημη