Δημήτρης Μπέλλος: Αυτή είναι η παίκτρια που του είχε ζητήσει να κάνουν σχέση για να συζητηθούν

Αδιανόητο! Δεν θα το πιστεύετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος: Αυτή είναι η παίκτρια που του είχε ζητήσει να κάνουν σχέση για να συζητηθούν

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, αποκλειστικά στο περιοδικό Youweekly.gr. Ο μάγειρας, αναφέρθηκε στο MasterChef, κάνοντας γνωστές... πικάντικες λεπτομέρειες. Όπως το γεγονός, πως παίκτρια του είχε ζητήσει να κάνουν σχέση για να συζητηθούν από τα κανάλια.

Το απόσπασμα από τη συνέντευξη πρόβαλλαν στην εκπομπή «Happy Day», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψαν στον αέρα ποια είναι η παίκτρια. Όλοι στο πλατό έμειναν άφωνοι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε στον αέρα πως σύμφωνα με όσα παρακολουθήσαμε στο MasterChef, αλλά και με συνομιλίες με παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, η παίκτρια αυτή είναι η Μαριάννα Πουλμέντη.

Δημήτρης Μπέλλος Μαριάννα Πλουμέντη

Τελικά όμως, ο Δημήτρης Μπέλλος βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Μαρίας Μπέη, με την οποία έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δημήτρης Μπέλλος: "Πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef μου πρότεινε να γίνουμε ζευγάρι για να μας παίζει η τηλεόραση" - Αυτή είναι η συνέντευξη του στο Youweekly.gr

Για πρώτη φορά ο Δημήτρης Μπέλλος που γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και την Κατερίνα Μπούσιου την πρόταση που είχε από συμπαίκτριά του πριν μπουν στο σπίτι, ιστορίες από τη Νορβηγία όπου έζησε αρκετά χρόνια και φυσικά πράγματα για την σχέση του με την Μαρία Μπέη.

Με το σηκωμένο φρύδι σήμα κατατεθέν του από το παιχνίδι, ο Δημήτρης από κοντά δεν έχει καμία διαφορά από τον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στο MasterChef και αυτό είναι προς τιμήν του. Πολλοί τον θεωρούσαν φαβορί για φιναλίστ στον τελικό αλλά τώρα πια έχει βάλει πλώρη για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Στη ζωή και λίγο στη δουλειά η Μαρία θα είναι στο πλευρό του διαψεύδοντας κάποιους ζηλιάρηδες που προέβλεπαν πως εκτός τηλεόρασης ο δεσμός τους θα έχει ημερομηνία λήξης. Δείτε εδώ, μάλιστα, την πρώτη κοινή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media!

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μπέλλου για την πρόταση που του έκανε συμπαίκτριά του πριν μπουν στο σπίτι του MasterChef

Βγαίνοντας πια από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, έπεσες από τα σύννεφα με τις δηλώσεις συμπαικτών σου;
Με πολλούς έπεσα πάνω, κάτω, πλάγια από τα σύννεφα! (γέλια) Δεν περίμενα με τίποτε να χρησιμοποιούν για μένα διάφορα κοσμητικά επίθετα. Έλεγε, για παράδειγμα, ο Γιώργος ότι κρυβόμουν πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας, ποιος, ο Γιώργος που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους της αρραβωνιαστικιάς του, την οποία αποκαλούσε συνέχεια «το μωρό μου»! Δεν είχα προγραμματίσει αυτό που συνέβη ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία. Μας προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, κάποιους τους πείραζε αυτό και μας ζήλευαν. Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή.

Πιστεύεις ότι με τη συμπεριφορά της σε εκδικήθηκε στη συνέχεια για την απόρριψη, ειδικά όταν είδε ότι έγινες ζευγάρι με τη Μαρία;
Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ