Θετικός στον κορωνοϊό γνωστός παίκτης του NBA - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό γνωστός παίκτης του NBA - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Την ώρα που το NBA ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ένας ακόμη παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ο λόγος για τον άσο των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος δεν ταξίδεψε για τις ΗΠΑ και το Ορλάντο, αφού βρέθηκε θετικός σε τεστ που υποβλήθηκε στην Σερβία, κάτι που ενδέχεται να κάνει την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα βγει από την καραντίνα.

Ο Γιόκιτς ήταν κι αυτός παρών στους αγώνες επίδειξης στο τουρνουά τένις που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η σεζόν ξεκινά στις 30 Ιουλίου, αλλά οι ομάδες ξεκινούν σταδιακά να ταξιδεύουν για το Ορλάντο, εκεί όπου θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Νίκολα Γιοκίτσ κορωνοϊός

Ηδη η πρώτη ομάδα από τις 22 που θα συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, ταξίδεψε για την πόλη της Φλόριντα και είναι οι Τορόντο Ράπτορς, που θα ξεκινήσουν μεν τις προπονήσεις στις 7 Ιουλίου, αλλά ταξίδεψαν νωρίτερα και θα κάνουν ατομικές προπονήσεις μέχρι τότε.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και αγαπημένος ηθοποιός μετά από εξετάσεις που έκανε, λόγω μιας κατάρρευσης επί σκηνή, από την πολύ ορθοστασία και δουλειά. Τι λένε οι πληροφορίες;

Πηγή: iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Θετικός ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Και ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο. Τι ανέφερε η ανακοίνωση του.

Πλέον, μαζί τον Σέρβο σταρ, τέσσερις είναι οι τενίστες που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, μετά τη συμμετοχή τους στο τουρνουά επίδειξης Adria Tour που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και του οποίου ο τελικός ακυρώθηκε.

Θετικός στον ιό κορωνοϊό βρέθηκε χθες ο Βίκτορ Τρόιτσκι, μετά την ανακοίνωση πως προσβλήθηκαν οι Μπόρνα Τσόριτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο 34χρονος Σέρβος, όπως και οι άλλοι δύο, συμμετείχαν στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το Adria Tour exhibition. Ο Τζόκοβιτς ήδη δέχεται σκληρή κριτική για την απόφασή του να πραγματοποιήσει το τουρνουά. Να σημειώσουμε πως έγινε γνωστό ότι πέθανε από τον ιό ο ο θρύλος της τζαζ, Μανού Ντιμπανγκό.

Ο Τρόιτσκι, που είχε παίξει στην πρώτη φάση του Adria Tour στο Βελιγράδι, έκανε το τεστ και βγήκε θετικό, όπως και της γυναίκας του: «Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα μου και εγώ είμαστε θετικοί. Η γυναίκα μου έκανε το τεστ την Παρασκευή και εγώ με την κόρη μου την Κυριακή. Η κόρη μου είναι αρνητική, όμως εγώ και η γυναίκα μου θετικοί», δήλωσε σχετικά ο Σέρβος τενίστας.

Να σημειωθεί πως εκτός από τους τρεις τενίστες που πήραν μέρος στο Adria Tour, τρία μέλη των προπονητικών ομάδων έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό. Πρόκειται για τον προπονητή του Ντιμιτρόφ, Κρις Γκρο, τον φυσιοθεραπευτή του Βούλγαρου τενίστα, Άλγκις Χρίστοφ, και τον γυμναστή του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μάρκο Πανίκι.

Το ξέσπασμα του Νικ Κύργιου

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος χαρακτήρισε «ηλίθια» την απόφαση να διεξαχθεί το Adria Tour, το τουρνουά που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου, χωρίς -όπως αποδείχθηκε- να τηρηθούν υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Σε ανάρτησή του στο Twitter και αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους συναθλητές του, ο Νικ Κύργιος έγραψε: «Αυτό συμβαίνει όταν δεν σεβόμαστε τα πρωτόκολλα. Αυτό δεν είναι αστείο».

πηγή: athensmagazine.gr