Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Τρελό γέλιο! Για ποιο λόγο την αποκαλεί «Γοργόνα»;

Πως τον αποκαλεί εκείνη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Τρελό γέλιο! Για ποιο λόγο την αποκαλεί «Γοργόνα»;

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έδωσαν συνέντευξη και έριξαν τρελό γέλιο. Για ποιο λόγο την αποκαλεί «Γοργόνα» και πως τον φωνάζει εκείνη όταν νευριάζει μαζί του και θέλει να δώσει έμφαση;

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Οι πρώην παίκτες του MasterChef έκαναν το απόλυτο couple challenge της σεζόν.Μάλιστα, η Μαρία και ο Δημήτρης μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως αποκαλούν ο ένας τον άλλον.

«Πολλά όμορφα. Κούκλα μου, κορίτσι μου, καμία φορά στην θάλασσα την λέω γοργόνα μου», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος, ενώ η Μαρία δήλωσε: «Όταν είμαι θυμωμένη τον λέω Δημήτρη Μπέλλο Χέλμουτ. Καταλαβαίνει ότι έχω νευριάσει για κάτι. Λίγο να τονίσω το γερμανικό, το αυστηρό». Δείτε και για ποιο λόγο αρνήθηκε την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψαν πως μετά το MasterChef, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το ζευγάρι αποκάλυψε πότε αποφάσισε να είναι μαζί, αλλά και πως πέρασαν τον καιρό της καραντίνας.

Αρχικά, Στη φωλιά των Κου Κου, ο Δημήτρης Μπέλλος μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και αναφέρθηκε στην πρώην κοπέλα του από τη Νορβηγία αλλά και στην Μαρία.

Η αποκάλυψη Μπέλλου - Μαρίας για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«To Silver Award είναι όσα έχω δώσει για να μπω στο MasterChef. Ενοίκια στη Νορβηγία και τα χρήματα που έδωσα γιατί είχα συμβόλαιο και έφυγα από τη δουλειά μου. Πλήρωνα ενοίκιο 1,000 ευρώ τον μήνα. Για το συμβόλαιο έδωσα 5,000 ευρώ.

Στη Νορβηγία είχα πάει για κάποια κοπέλα. Την γνώρισα στην Ασπροβάλτα, έχει σπίτι. Έλεγα ότι θα πάω μια βδομάδα για διακοπές και έμεινα 5 χρόνια. Μέναμε μαζί, αγοράσαμε σπίτι. Εγώ της είπα ότι σε τρεις μέρες έχω ρεπό και φεύγω, αυτή μου γκρίνιαζε. Αν η γκρίνια δεν αντέχεται, έχω κι εγώ τα όριά μου. Το σπίτι της το έδωσα, να είναι καλά να το χαίρεται.

Μου είχε στείλε μόνο ένα μήνυμα η πρώην μου, επειδή με είδε στο MasterChef. Το είπα στην Μαρία, γκρίνιαξε λίγο, της το έδειξα, όλα καλά.

Τώρα η Μαρία είναι πολύ καλή. Και δουλειές κάνει στο σπίτι, σκουπίζει, μαγειρεύει, σιδερώνει».

Με την κάμερα του Πρωινό, η Άννα Ζηρδέλη συνάντησε το ζευγάρι στο εστιατόριο του Σελίμ και η Μαρία Μπέη τόνισε τα εξής: «Τη σχέση μας την ξεκινήσαμε με συγκατοίκηση μέσα στο παιχνίδι, βγαίνοντας μέναμε πάλι μαζί, τώρα στην Αθήνα μένουμε πάλι μαζί. Αν δεν τα πάμε καλά, τότε δεν θα υπάρξει συγκατοίκηση. Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Ο Δημήτρης έκανε την πρώτη κίνηση. Δεν έχουμε νοικιάσει σπίτι ακόμα».