Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σαν σήμερα έγινε ο γάμος τους - Η απίστευτη φωτογραφία

Λιώσαμε στα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Σαν σήμερα έγινε ο γάμος τους - Η απίστευτη φωτογραφία

Σαν σήμερα πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη και δημοσίευσαν μια απίστευτη φωτογραφία στα social media. Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και το αποδεικνύουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Μετά από 9 χρόνια γάμου και 6 παιδιά, μέχρι και σήμερα παραμένουν τρελός ο ένας για τον άλλο. Λατρεύουν την οικογένεια τους, η οποία είναι και η κύρια προτεραιότητα τους .

Μπορεί πέρσι να την είχαν περάσει στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη θάλασσα μαζί με τα 5 τότε παιδιά τους - καθώς το νέο μέλος δεν είχε έρθει ακόμη - ωστόσο φέτος την περνάνε στο σπίτι τους, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

«Ποιος θα μου το έλεγε μετά από 8 χρόνια γάμου πως θα έχουμε φτιάξει μια τόσο μεγάλη οικογένεια», είχε γράψει δημοσιεύοντας ένα boomerang βιντεάκι με όλη την οικογένεια να χαιρετά χαρούμενη τους διαδικτυακούς τους φίλους οι οποίοι ξετρελάθηκαν και μοίρασαν απλόχερα την αγάπη τους μέσα από καρδούλες η Ολυμπία Χοψονίδου.

Σαν σήμερα 24/6 έγινε ο γάμος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Φέτος αντί να ευχηθούν με μια ανάρτηση από κάποιο μαγευτικό μέρος, δημοσίευσαν ένα κολάζ φωτογραφιών τους που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησαν το app που μπορείς να δεις πως θα είναι ο εαυτός σου σε μεγαλύτερη ηλικία και έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου στην ανάρτηση «9 χρόνια παντρεμένοι με 6 παιδιά».

Ολυμπία Χοψονίδου  Βασίλης Σπανούλης επέτειος γάμου

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο είχε ανεβάσει η Ολυμπία Χοψονίδου και πριν από μερικές μέρες στο Instagram. Δείτε τον γιο της που έχει το ίδιο "πάθος" με τον Βασίλη Σπανούλη.

Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως περνάνε η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης στο σπίτι τους, μιας και ο αγαπημένος τους γιος, Δημήτρης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ευτυχισμένη μανούλα έκανε γνωστή την είδηση με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η ευτυχισμένη οικογένεια έχει σήμερα έναν πολύ σημαντικό λόγο για να γιορτάσει μιας και ο μικρός Δημήτρης γίνεται 8.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία από τον γνωστό μαυροπίνακα που έχει στην κουζίνα της, όπου γράφει κάθε φορά για τα γενέθλια των παιδιών της.

Αποκαλώντας τον γιο της «τσουρεκάκι μου», η Ολυμπία Χοψονίδου έδειξε τον ενθουσιασμό της για την πολύ ευχάριστη στιγμή που ζει η οικογένειά της, η οποία μάλιστα πολύ πρόσφατα μεγάλωσε αφού ήρθε στη ζωή ένα υπέροχο κοριτσάκι.

Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά