O Δημήτρης Μπέλλος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του περιοδικού «You»

Τι είπε στην Φωλιά των Κου Κου;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
O Δημήτρης Μπέλλος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του περιοδικού «You»

O Δημήτρης Μπέλλος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του περιοδικού «You» για το παρασκήνιο του MasterChef. Συγκεκριμένα ο παίκτης αποκάλυψε πως μια ακόμα συμπαίκτρια τον είχε πλησιάσει ερωτικά.

Μια ιδιαίτερα πικάντικη αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος στο περιοδικό «ΥOU Weekly!», σε σχέση με το παρασκήνιο του MasterChef. Δείτε και ποια είναι η παίκτρια που του ζήτησε να κάνουν σχέση μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιο το ρεπορτάζ του περιοδικού «You» που επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Μπέλλος

«Ο λόγος που κρατήθηκα μέσα στο παιχνίδι ήταν η Μαρία, διαφορετικά θα είχα φύγει. Έλεγε ο Γιώργος ότι κρυβόμουν πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας. Ποιος, ο Γιώργος που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους και έλεγε συνέχεια το μωρό μου» είπε για τον συμπαίκτη του που κοντραρίστηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε κάτι που μας άφησε με το στόμα ανοικτό: «Υπήρξε κοπέλα συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση. Της απάντησα με ένα ξερό ΄θα δούμε’. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δε θα πω το όνομά της! Δεν είναι δύσκολο» είπε.

Δείτε τι είπε: