Τζουλιά Νόβα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό με «καυτό» μίνι - Ποιον είχε μαζί της;

Περπάτησε στην Γλυφάδα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τζουλιά Νόβα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό με «καυτό» μίνι - Ποιον είχε μαζί της;

Η Τζούλια Νόβα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό και στο πλευρό της είχε μια πολύ καλή της φίλη. Η ίδια χαλαρή και ευδιάθετη περπάτησε στην Γλυφάδα, ενώ φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Το μοντέλο χαλαρό και ευδιάθετο περπάτησε στην Γλυφάδα, ενώ φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Η ίδια περπάτησε χθες Τρίτη και είχε συντροφιά της μια καλή της φίλη. Μάλιστα σε κάποια στιγμή κάθισαν να ξεκουραστούν και φάνηκε να λένε τα νέα τους.

Από τη μεριά του, και ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τζουλιά Νόβα

Τζουλιά Νόβα χωρισμός

Τζούλια Νόβα: Έχει νέο πρόσωπο στη ζωή της;

Μία πολύ "καυτή" αποκάλυψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχετικά με την Τζούλια Νόβα, και το νέο πρόσωπο που έχει στη ζωή της, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τέλος της σχέσης, της πανέμορφης Τζούλιας Νόβα. Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε νέα στοιχεία γύρω από το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως η Τζούλια Νόβα έχει ήδη βρει νέο έρωτα, με τον οποίο έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Τζούλιας Νόβα

Σύμφωνα με την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό, η Τζούλια Νόβα η οποία λατρεύει τα extreme sports, εθεάθη μαζί με «έναν άνδρα που κάνει και ο ίδιος extreme sports, είναι ένας άνθρωπος που είχε beach bar σε παραλία της ανατολικής Αττικής, είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ωραίος, όπως μου έχουν μεταφέρει, και γεμάτος τατουάζ, κάνει παρά πέντε, κατεβαίνει φαράγγια και σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Γιάννης Μάρκου ότι θυμήθηκε ότι της αρέσουν τα extreme sports, υπάρχει μια φιλολογία πως ενδεχομένως να είναι αυτοί οι δυο πλέον μαζί».

Τζούλια Νόβα χωρισμός