Οι «απειλές» του Νίκου Μουτσινά στους Alcatrash: «Θα σας σπάσω τα παΐδια»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Οι «απειλές» του Νίκου Μουτσινά στους Alcatrash: «Θα σας σπάσω τα παΐδια»

Ο Νίκος Μουτσινάς «απείλησε» τους Alcatrash. «Θα σας σπάσω τα παΐδια» είπε ο γνωστός παρουσιαστής .Ένα παράπονο τους έκανε την Τετάρτη μέσα από την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”.

Συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής έπαιξε ένα απόσπασμα από το νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ του συγκροτήματος ,ο οποίο έχει σκηνοθετήσει η Μαίρη Συνατσάκη και έχει τίτλο “Τέρμα τα Ψέματα”.

Ο Νίκος Μουτσινάς τότε είπε στα μέλη των Alcatrash:

“ Να σας πω τώρα κάτι, γιατί θα εκνευριστώ. Ο λόγος που δεν παίζουμε αποκλειστικά εδώ το τραγούδι, που είστε και από δω; Γιατί είναι σαν να πηγαίνω εγώ να κάνω πρόβα την Βερβερίτσα σε μια άλλη εκπομπή. Εδώ θα το παίξουμε πρώτο. Άμα το ακούσω σε κάποιο οπουδήποτε σταθμό ανά την Ελλάδα πρώτο, θα σας σπάσω τα παΐδια.”

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, ένας συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, είναι σίγουρο πως φεύγει από την εκπομπή του. Δείτε εδώ το όνομα του.

Νίκος Μουτσινάς: Συνεργάτης του με δική του εκπομπή στο Mega; Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι;

Ένα πρόσωπο - έκπληξη από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει δική του εκπομπή στο Mega και θα φύγει από το Καλό Μεσημεράκι; Το Πρωινό έριξε μια τηλεοπτική «βόμβα» σήμερα το πρωί;

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την Δανάη Μπάρκα να παρουσιάζει στο Mega μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Στο πλευρό της μάλιστα, θα έχει έναν συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου η όπως θα το βρείτε στα social media Fipster. «Έχει ακουστεί αυτό, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια…», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Νίκος Μουτσινάς Fipster Καλό Μεσημεράκι

Από την πλευρά της ωστόσο, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως από ότι άκουσε η Δανάη Μπάρκα θα είναι στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και έχουν κάνει πολλά ραντεβού.