Στέφανος Μιχαήλ: Ο ηθοποιός από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στέφανος Μιχαήλ: Ο ηθοποιός από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά

O Στέφανος Μιχαήλ από τις 8 λέξεις αποκαλύπτει την αλήθεια για το unfollow στην Δανάη Παππά. Ποιες είναι οι σχέσεις που έχει σήμερα με την συμπρωταγωνίστρια του και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους;

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε μέσω skype από το κτήμα του στην Κύπρο, ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο γνωστός ηθοποιός μια ωραία συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της. Μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου ρώτησε τον Στέφανο Μιχαήλ: «Έγινε ένας ντόρος για ένα unfollow. Ότι έκανες unfollow και σε έκανε unfollow η Δανάη Παππά και τι έχει γίνει με αυτό».

Από την πλευρά του, ο ίδιος δε δίστασε να απαντήσει: «Παιδιά εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω». Δείτε ωστόσο, τι θα γίνει με την σειρά 8 Λέξεις.

Στέφανος Μιχαήλ: Σε σχέση ο ηθοποιός από τις 8 Λέξεις; Η κούκλα μελαχρινή που τον έχει «τρελάνει»

Είναι σε σχέση ο Στέφανος Μιχαήλ, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς, «8 Λέξεις»; Όπως φαίνεται,τον ηθοποιό έχει «τρελάνει» μια κούκλα μελαχρινή χορεύτρια, με την οποία λένε πως είναι ερωτευμένος.

Είναι αισθησιακή, όμορφη και διαθέτει από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά. Ο λόγος για την Νάταλι Κάτερ η οποία όπως φαίνεται έκλεψε την καρδιά του Στέφανου Μιχαήλ.

Αποκλειστικές πληροφορίες του ilovestyle.com θέλουν την σέξι χορεύτρια και τον γοητευτικό ηθοποιό να ζουν τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι, όμως, κρατάει την σχέση του μυστική καθώς δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Πάντως, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω εικόνες, οι δυο τους βρίσκονται συχνά είτε στο σπίτι της Νάταλις Κάτερ είτε σε μέρη που δεν υπάρχει πολυκοσμία. Παράλληλα, σε ένα από τα σχόλια διαδικτυακής της φίλης, η σέξι χορεύτρια απάντησε πως δεν είναι μόνη. Φυσικά κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση αυτή. Ο χρόνος θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

Αυτή είναι η κούκλα μελαχρινή που τον έχει «τρελάνει»

Στέφανος Μιχαήλ 8 Λέξεις

Στέφανος Μιχαήλ σχέση

Νάταλι Κάτερ Στέφανος Μιχαήλ