Ρένια Λουϊζίδου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς

Έχει κάνει πλαστικές;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ρένια Λουϊζίδου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της «Χάσκα» από το Καφέ της Χαράς

Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία της «Χαράς» από το Καφέ της Χαράς, η αλλιώς κατά κόσμον Ρένιας Λουϊζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε».

Η Ρένια Λουϊζίδου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στο πέρασμα των χρόνων και στις πλαστικές επεμβάσεις.

«Είμαι 54 χρονών και από τη μέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις αισθητικές παρεμβάσεις. Αν έχω κάνει λίφτινγκ; Όχι! Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία, ναι έχω κάνει! Που και που! Όχι φανατικά, όχι με μανία. Νομίζω πως αν δε με ρώταγαν τρεις και λίγο θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω πως από αντίδραση δεν έχω κάνει» εξήγησε η Ρένια Λουϊζίδου.

Λίγο καιρό πριν η Ρένια Λουιζίδου είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά στο περιοδικό YOU λεπτομέρειες για τη ζωή της. Δείτε εδώ τι είχε πει ακριβώς!

Η δημόσια αναφορά της Ρένιας Λουιζίδου στο πρόβλημα υγείας της

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και δε δίστασε να κάνει μία δημόσια αναφορά σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε πριν ακόμα προλάβει να ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Παρέα με την Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους, η γνωστή ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Ρένια Λουιζίδου, σχολίασε πως κατάφερε να χάσει πολλά κιλά μιας και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το στομάχι της, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας.

Λίγο καιρό πριν τη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά,

Αυτή ήταν η δημόσια αναφορά της Ρένιας Λουιζίδου στο πρόβλημα υγείας της

«Το άντεξα χωρίς να πάθω κάτι, όχι όμως ότι γούσταρα και τρελά…», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την καραντίνα.

Και για την αλλαγή στο σώμα της, τόνισε: «Έκανα παραπάνω γυμναστική γιατί είχα χρόνο. Έχω αδυνατίσει αλλά όχι από δίαιτα… είχα ένα θέμα με γαστρεντερικό πολύ πριν τον κορονοϊό…»!

Όσο για το μέλλον των ηθοποιών στη χώρα είπε: «Για το καλοκαίρι δεν είχα κλείσει δουλειά… Έχω κλείσει δουλειά για το χειμώνα που δεν ξέρω αν είναι εφικτή να γίνει…»!