Μέγκαν Μαρκλ: Στα «μαχαίρια» με την κολλητή της! Τι συνέβη;

Νέο σκάνδαλο!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μέγκαν Μαρκλ: Στα «μαχαίρια» με την κολλητή της! Τι συνέβη;

Στα «μαχαίρια» με την κολλητή της είναι η Μέγκαν Μαρκλ.Τι συνέβη και οι δυο γυναίκες δεν μιλιούνται πλέον; Στο παρελθόν τις έχουμε δει ουκ ολίγες φορές μαζί σε φωτογραφίες, προτού η δούκισσα του Sussex απενεργοποιήσει το Instagram account της

Η Jessica Mulroney σχολιάστηκε όσο καμία στον γάμο της φίλης της με το κολλητό μπλε φόρεμα της, ωστόσο φέτος δεν είναι η χρονιά της. Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε, οι οποίες και φάνηκαν κάπως ρατσιστικές.

Στα «μαχαίρια» με την κολλητή της η Μέγκαν

Η κόντρα της στα social media ξεκίνησε από την Sasha Exeter, μια blogger η οποία αποκάλυψε πως η κολλητή της Μέγκαν χρησιμοποίησε την ανωτοτερότητά της ως λευκή και την απείλησε, ως αποτέλεσμα η Jessica να χάσει τη δουλειά της από το τηλεοπτικό show Good Morning America στο οποίο ήταν συνεργάτης τα τελευταία δύο χρόνια.

Η στάση της αυτή έφερε και άλλα προβλήματα με τον σύζυγό της να παραιτείται από την τηλεοπτική του εκπομπή εν μέσω του σκανδάλου των «λευκών προνομίων». Ο σύζυγος της ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι παραιτείται ως οικοδεσπότης του καναδικού ψυχαγωγικού σόου «etalk» - και ελπίζει να πάρει τη θέση του ένας μη λευκός.

Έτσι οι δυο πρώην κολλητές βρίσκονται στα μαχαίρια. Η δούκισσα του Sussex είναι ουσιαστικά η μόνη έγχρωμη φίλη της Jessica φέρεται να έχει στεναχωρηθεί με την όλη κατάσταση, ενώ πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν πως οι σχέσεις τους έχουν παγώσει.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μέγκαν Μαρκλ πήρε ανοικτά θέση για την υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της.