Διονύσης Πρώιος: Δεν φαντάζεστε σε ποια ταινία έχει παίξει ο παίκτης του MasterChef

Δεν είχαμε ιδέα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Διονύσης Πρώιος: Δεν φαντάζεστε σε ποια ταινία έχει παίξει ο παίκτης του MasterChef

Δεν φαντάζεστε σε ποια ταινία έχει παίξει ο παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος.«Έχω κάνει σινεμά. Έχω κάνει μια μικρού μήκους ταινία, έχω κάνει σκηνικά για θέατρο, έχω κάνει διαφημίσεις…» αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Διονύσης Πρώιος βγήκε από το MasterChef και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Αφού τον ξενάγησε στους χώρους, ο Διονύσης εξομολογήθηκε για πολλά, ακόμα και για την εμπειρία του από τον κινηματογράφο.

«Έχω κάνει σινεμά. Έχω κάνει μια μικρού μήκους ταινία, έχω κάνει σκηνικά για θέατρο, έχω κάνει διαφημίσεις…», είπε ο Διονύσης Πρόιος και έπαιξαν τα επίμαχα πλάνα. Δείτε εδώ και που πήγε παρέα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η εξομολόγηση του Διονύση Πρώιου που ραγίζει καρδιές: «Πίνω λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες γιατί...»

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Διονύσης Πρώιος που ραγίζει καρδιές. «Πίνω λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες γιατί η ημέρα του Πατέρα είναι πολύ άσχημη για εμένα», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Σε μια συγκλονιστική του εξομολόγηση για την τραγική απώλεια του γιου του, ο Διονύσης Πρώιος είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα:

«Η Ημέρα του Πατέρα για μένα είναι πολύ άσχημη και είναι οι μέρες που πίνω λίγο παραπάνω. Από τα μεγάλα παράπονά μου στη ζωή είναι ότι δεν θα γίνω ποτέ παππούς, γιατί δεν έχω γιο. Αλλά αν η ζωή μου φέρει μια γυναίκα κι έναν γιο, με χαρά κι αγάπη…».

Μιλώντας για τον φίλο του Λάκη Γαβαλά, ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε πως: «Με τον Λάκη Γαβαλά είμαστε φίλοι χρόνια. Πρώτα είχα μπει εγώ στη φυλακή και μετά ο Λάκης. Μιλάγαμε πάντα».