Καφέ της Χαράς - Πλάνα από τον ΑΝΤ1: Πρώην και νυν του Περίανδρου συναντιούνται

Θα μείνει με το... στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς - Πλάνα από τον ΑΝΤ1: Πρώην και νυν του Περίανδρου συναντιούνται

Αποκλειστικά πλάνα από τα καινούρια γυρίσματα του Καφέ της Χαράς που θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Συγκεκριμένα, έδειξαν τη σκηνή όπου η... πρώην και η νυν του Περίανδρου συναντιούνται.

Μπορεί να γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού να είχαν σταματήσει, ωστόσο πλέον ξεκινήσει και πάλι, και πρόκειται να είναι ανατρεπτικά, καθώς θα έχουμε και μια... δολοφονία - Δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει.

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Βέβαια, εκτός από το θάνατο, θα έχουμε και μια συνάντηση «βόμβα». Ο Χαρά Χάσκα θα επιστρέψει στο χωριό και στο καφέ και θα έρθει σε επαφή με την... Ζέτα Δούκα, την τηλεοπτική Στέλλα, η οποία θα είναι η νυν σύντροφος του Περίανδρου Πόπωτα.

Επιστροφές, συναντήσει κι ένα... πτώμα στο Καφέ της Χαράς - Αυτοί φεύγουν κι αυτοί έρχονται στον ΑΝΤ1

Επιστροφές, καταστροφές και ένα πτώμα. Σχεδόν τα πάντα θα συμβούν στο φημισμένο Κολοκοτρωνίτσι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Οι... «κάτοικοί» του, μόνιμοι και περιστασιακοί, δουλεύουν πυρετωδώς αυτό το διάστημα, αφενός για να εξασφαλίσουν στους φανατικούς της σειράς "Καφέ της Χαράς" ένα άρτιο αποτέλεσμα και αφετέρου για να προλάβουν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown.

Τα φώτα, αυτό το διάστημα, έχουν πέσει πάνω στο πιο περιπετειώδες χωριό της μικρής οθόνης: το Κολοκοτρωνίτσι, το οποίο αναμένεται να πάρει φωτιά την προσεχή σεζόν! Κόσμος φεύγει, κόσμος έρχεται, αλλά πάντα το ίδιο μένει, υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρώην δημάρχου του Περίανδρου Πώποτα ή αλλιώς του σεναριογράφου της σειράς, Χάρη Ρώμα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24

Οι μεγάλες επιστροφές στο Καφέ της Χαράς

Πρώτη και καλύτερη θα επιστρέψει η «κυρα-δασκάλα» ή, αν θέλετε, η... Αγλαΐα. Η αγαπημένη ηθοποιός Σοφία Μουτίδου θα κάνει την εμφάνισή της στο Κολοκοτρωνίτσι έπειτα από τον εγκλεισμό της σε κλινική, όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους σεναριογράφους αν θα μπει ξανά σε σχολική αίθουσα για να διδάξει. Στη σειρά ακόμα θα επιστρέψει η Πηνελόπη Μαρκάτου που την υποδύεται η Κερασία Σαμαρά. Η Πηνελόπη δεν είναι άλλη από τη μαμά του Μάνου και την πρώην σύζυγο του Περίανδρου, που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό με τις απόψεις και τις επιλογές της. Ομως οι επιστροφές δεν τελειώνουν εδώ. Στη σειρά θα μπει και η Ευτυχία Φαναριώτη. Τελευταία φορά είχε εμφανιστεί στη σειρά το 2005, ως Ρόδη, μια γυναίκα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που προξένευαν στον Φατσέα, όταν εκείνος είχε χωρίσει από τη Σταυρούλα.

Δείτε, επίσης, αυτό το ρεπορτάζ! Ποιο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει; Αποκάλυψη τώρα!

Οι μεγάλες αφίξεις

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνει την εμφάνισή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και μπορεί ο ρόλος του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός και το μόνο στοιχείο, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, να είναι πως θα πρόκειται για έναν σκοτεινό και περίεργο χαρακτήρα, ωστόσο, όπως φάνηκε και από φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, θα εμπλέκεται με τη Στέλλα (Ζέτα Δούκα) και την προηγούμενη ζωή της, αλλά και τη Χαρά (Ρένια Λουιζίδου), που επίσης θα επιτρέψει στο μέρος όπου ζει η κόρη της. Εκτός από εκείνον, στο χωριό θα καταφτάσει και ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός δεν έχει ξανασυνεργαστεί με τον Χάρη Ρώμα, όμως το φθινόπωρο θα τον απολαύσουμε μπροστά από τις κάμερες, σε έναν μικρό ρόλο. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει σχέση με τον χαρακτήρα της Χαράς. Μήπως θα είναι αυτός ο άντρας με τον οποίο έκανε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Περίανδρο; Προσεχώς...

Εδώ ο Τρελαντώνης, εκεί ο Τρελαντώνης... φωτό τον Χάρη Γρηγορόπουλο

ποιο μένουν και ποιοι φεύγουν στο Καφέ της Χαράς

Ο αγαπημένος ήρωας του «Καφέ» μπήκε στον νέο κύκλο της σειράς όπως ήταν αναμενόμενο, όμως όχι για πολύ. Καθώς είχε χάσει τη φωνή του από τη στιγμή που η Χαρά έφυγε από το χωριό, η παρουσία του στη σειρά ήταν μικρή, ενώ βάσει σεναρίου, λίγα επεισόδια αργότερα, έφυγε με τη Χαρά για την Αθήνα. Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αγαπημένος και ιστορικός πλέον χαρακτήρας θα επανέλθει όταν επιστέψει και η Χαρά στο χωριό, ωστόσο ο Χάρης Γρηγορόπουλος δεν το επιβεβαιώνει. Σε συνέντευξή του τόνισε πως ακόμα δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στον ήρωά του, καθώς αυτή την περίοδο γυρίζονται τα επεισόδια που είχαν προγραμματιστεί για το τέλος της τρέχουσας σεζόν, και πως αν επιστρέψει θα είναι μετά τις γιορτές του 2020. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έχει σχέση με τον θάνατο που θα προκύψει στο χωριό, όπως γράφτηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν.