Το Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει

Η αποκάλυψη για το νέο θάνατο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει

Ένας νέος χαρακτήρας πρόκειται να μπει στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Το Καφέ της Χαράς», ο οποίος όπως αποκάλυψε, πρόκειται να πεθάνει, επιβεβαιώνοντας όλα τα spoiler, ότι τελικά θα δούμε κάποιον χαρακτήρα νεκρό.

Μέχρι τώρα, είχε ακουστεί πως αυτή που θα πέθαινε, θα ήταν η Χάιδω, ωστόσο η Χριστίνα Τσάφου, αρνήθηκε το συγκεκριμένο spoiler μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά και πεθαίνει

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή του «Πρωινού», ο Ορέστης Τζιόβας εμφανίστηκε και ξεκαθάρισε πως πρόκειται να μπει στη σειρά, ωστόσο θα "βγει" πολύ σύντομα αφού ο χαρακτήρας του θα πεθάνει.

Καφέ της Χαράς Ορέστης Τζιόβας θάνατος

Ο ηθοποιός θα μπει την επόμενη σεζόν στο «Καφέ της Χαράς», η παρουσία του ωστόσο στη σειρά θα είναι σύντομη. Ο Ορέστης Τζιόβας πρόκειται να υποδυθεί στη σειρά τον πρώην σύντροφο της Στέλλας (Ζέτα Δούκα).

Καφέ της Χαράς: Ο θάνατος στη σειρά έφτασε μέχρι το... περιφερειακό συμβούλιο - Ποιος θα πεθάνει;

Ένας θάνατος όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να συγκλονίσει τους κατοίκους της σειράς «Καφέ της Χαράς». Η είδηση πως ένα πρόσωπα θα πεθάνει, θα φτάσει μέχρι και το... περιφερειακό συμβούλιο. Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», έδωσε ο ηθοποιός, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ1. Ένα μικρό απόσπασμα, έδειξαν στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου κάνει αποκαλύψεις.

«Μιας και έχει ακουστεί τόσο πολύ ποιος θα πεθάνει στο Καφέ της Χαράς, μέχρι και στο περιφερειακό συμβούλιο με ρωτούσαν. Ο κύριος Σγουρός με ρώτησε “Χάρη, ποιος θα πεθάνει στο Καφέ;».

Καφέ της Χαράς θάνατος ηθοποιού

Το Καφέ της Χαράς είχε πάντα έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συγχωρεμένη τη Ρίκα Βαγιάνη που είχε τη δύναμη της γνώμης της και είχε πει ότι “το Καφέ της Χαράς εκτός του ότι τρελαίνομαι να το βλέπω, έχει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα. Μια γυναίκα ανύπαντρη πάει σε ένα χωριό με ένα παιδί και όλοι τη λένε... Και αυτό έχει από μόνο του μια δύναμη και είναι ρηξικέλευθο”», είπε ο Χάρης Ρώμας. Δείτε ωστόσο το νέο πρόσωπο «βόμβα» στη σειρά.