Η «Χάιδω» διαψεύδει δημόσια τα spoiler για το «Καφέ της Χαράς»

Τρομερή αποκάλυψη από τη Χριστίνα Τσάφου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η «Χάιδω» διαψεύδει δημόσια τα spoiler για το «Καφέ της Χαράς»

Η «Χάιδω», ή αλλιώς η Χριστίνα Τσάφου, απαντώντας σε μερικά σχόλια που της έκαναν διαδικτυακοί της φίλοι στο Instagram, διέψευσε δημόσια τα spoiler που θέλουν τον χαρακτήρα της να πεθαίνει στην αγαπημένη σειρά του ANT1, «Καφέ της Χαράς».

Πριν μερικές εβδομάδες ήταν όταν ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έκανε γνωστό πως ένας θάνατος πρόκειται να «μαυρίσει» το χωριό, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες αν αυτό το πρόσωπο, πρόκειται να είναι άνδρας ή γυναίκα. Δείτε, παρακάτω ωστόσο όσα είπε αναλυτικά.

Σύμφωνα τώρα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω. Μιας και λέμε ωστόσο για το Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ τις φωτογραφίες που "προδίδουν" το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Όπως όλα δείχνουν όχι, καθώς η ίδια η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το spoiler αυτό που κυκλοφόρησε δεν ισχύει και πως δε θα δούμε την Χάιδω να αποχωρεί από το δημοφιλές σίριαλ.

Με αυτό τον τρόπο διέψευσε η «Χάιδω» το spoiler για το «Καφέ της Χαράς»

«Κρίμα που θα πεθάνει η Χάιδω», έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος στα σχόλια, με την Χριστίνα Τσάφου να απαντάει; «δε θα πεθάνει...».

Μάλιστα, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί καθώς ο follower της Χριστίνας Τσάφου πρόσθεσε: «έχουν δοθεί τόσα σποηλ ότι θα εξαφανιστεί και οτι θα την σκοτώσουν Τάσος και Κανέλα αυτά είχα διαβάσει». Τότε, η ηθοποιός έδωσε τέλος στα spoiler που κυκλοφορούν, λέγοντας: «δεν ισχύει».

Καφέ της Χαράς spoiler