Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο ατύχημα στον αέρα του ALPHA - «Αν ήμουν από κάτω θα...»

Απίστευτο! Έπεσε από το ταβάνι μια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο ατύχημα στον αέρα του ALPHA - «Αν ήμουν από κάτω θα...»

Παραλίγο να σημειωθεί ατύχημα στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA σήμερα το μεσημέρι. Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, για μην την περάσουν για... τρελή, όπως είπε η ίδια στους τηλεθεατές της.

Την ώρα της ροής της συζήτησης τους, μια λάμπα έπεσε από το ταβάνι στο πάτωμα και το παρατήρησαν όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο πλατό.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε την συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της και πήγε να δει τι συνέβη, θέλοντας έτσι να αναφέρει πως έχει... μάτι. Ενώ, όπως δήλωσε μπορεί να είχε και ατύχημα αν εκείνη την ώρα περνούσε από κάτω.

Ελένη Μενεγάκη alpha ατύχημα

«Μισό λεπτάκι, συγγνώμη. Δεν γίνεται θα το πω γιατί με έχετε βγάλει ότι είμαι η τρελή της παρέας. Δεν το πιάνω, αυτό όμως μόλις έπεσε από πάνω. Αυτό αν δεν το πεις μάτι που αν ήμουν από κάτω θα μου την άνοιγε την κεφάλα, στον αέρα κιόλας. Αν δεν το λες αυτό μάτι, τι το λες; Τόσα χρόνια είμαι εδώ μέσα δεν μου έχει έρθει τίποτα από τον ουρανό προς τα κάτω. Βάλτο στην άκρη μην το πατήσω γιατί είμαι και ικανή, φοράω φλατ σήμερα να φύγω γλιστρώντας», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Να σημειώσουμε πως, η παρουσιάστρια στον αέρα αποκάλυψε και ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της μετά την αποχώρηση της.

"Καυτό" ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA - Προσπάθησε να το σώσει αλλά... δεν τα κατάφερε

"Καυτό" ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και φάνηκε στον αέρα. Τι συνέβη ακριβώς όμως;

H παρουσιάστρια είχε έντονο πρόβλημα με το μικρόφωνό της, με την ίδια να προσπαθεί να το φτιάξει όσο καλύτερα μπορεί, ωστόσο η κάμερα την "συνέλαβε" μετά το τέλος ενός βίντεο να προσπαθεί να το φτιάξει "ταράζοντας" τα νερά.

Το "καυτό" ατύχημα της Ελένης στον αέρα

“Ρε παιδιά τι να κάνω όμως; Πρέπει να μπει μέσα” ανέφερε η παρουσιάστρια λίγο πριν καταλάβει πως είναι και πάλι στον αέρα. Η ίδια μόλις το κατάλαβε γέλασε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις λέγοντας, “Λοιπόν, πάμε σε διαφημιστικά μηνυματάκια για πολύ λίγο και επιστρέφουμε κοντά σας. Μείνετε όπως είστε!”. Ωστόσο, πότε βάζει τέλος η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπής της; "Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της «Ελένης».