Δημήτρης Μπέλλος: Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία - "Άσε αυτή την στρίγκλα, την..."

Τι τους απαντάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Μπέλλος: Λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία -

Ο Δημήτρης Μπέλλος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου αναφερόμενος σε όλους και σε όλα! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει για την Μαρία Μπέη.

Την πρώτη μέρα που και οι δύο ήσασταν πια εκτός «MasterChef» νιώσατε και λίγο απελευθερωμένοι; Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστείτε από την αρχή μεταξύ σας;

Δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη διαφορά, εκτός του ότι τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάμε μια βόλτα οι δυο μας, να κάνουμε πράγματα μεταξύ μας χωρίς να σχολιάσει κανείς! (γέλια) Όσο δύσκολο και να είναι αυτό λόγω της δημοσιότητας που έχουμε από το παιχνίδι. Με τη Μαρία θέλαμε να δούμε πώς θα είμαστε ως ζευγάρι έξω από το παιχνίδι, το είχαμε συζητήσει. Δεν ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσει, προς το παρόν όλα είναι μια χαρά μεταξύ μας.

Έλαβες μηνύματα στα social media από θαυμάστριές σου που σου ζητούσαν να τη χωρίσεις;

Μου έχουν γράψει «άσε αυτή τη στρίγγλα, την γκρινιάρα, την άσχημη!». Κάποιες φορές τους απαντούσα για πλάκα, μετά βαριόμουν και έβαζα τη Μαρία να τους απαντά! (γέλια)

Επειδή είναι επίσης πολύ καλή σεφ, θα ήθελες κάποια στιγμή να συνεργαστείτε ή φοβάσαι μήπως δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας;

Κάναμε ήδη ένα τεστ και δουλέψαμε με τη Μαρία για δύο μέρες στο εστιατόριο ενός φίλου μου στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ καλή η Μαρία, αλλά έχουμε αποφασίσει να μη δουλεύουμε συνέχεια μαζί.

Πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα του τελικού;

Δεν πίστευα ότι ο Σταυρής θα έφτανε μέχρι τον τελικό, επειδή τον τελευταίο καιρό παρουσίασε μια «κοιλιά» μέσα στο παιχνίδι, είχε κουραστεί, όπως και εγώ. Λειτούργησε όμως το πείσμα του περισσότερο από το δικό μου. Πίστευα ότι θα νικούσε τον Σταύρο. Είναι όμως και οι δύο εξαιρετικοί. Ο Σταύρος είναι πιο ισορροπημένος μάγειρας, πιο διαβασμένος. Ο Σταυρής ήταν επίσης πολύ καλός, αλλά δεν μπορούσε να σκεφτεί έξω από το «κουτί», να κάνει ένα βήμα πίσω όταν έκανε λάθος. Ήταν απόλυτος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1,5 ΕΥΡΩ

Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Τρελό γέλιο! Για ποιο λόγο την αποκαλεί «Γοργόνα»;

Δημήτρης Μπέλλος λαμβάνει υβριστικά μηνύματα για την Μαρία

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έδωσαν συνέντευξη και έριξαν τρελό γέλιο. Για ποιο λόγο την αποκαλεί «Γοργόνα» και πως τον φωνάζει εκείνη όταν νευριάζει μαζί του και θέλει να δώσει έμφαση;

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος.

Οι πρώην παίκτες του MasterChef έκαναν το απόλυτο couple challenge της σεζόν.Μάλιστα, η Μαρία και ο Δημήτρης μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως αποκαλούν ο ένας τον άλλον.

«Πολλά όμορφα. Κούκλα μου, κορίτσι μου, καμία φορά στην θάλασσα την λέω γοργόνα μου», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος, ενώ η Μαρία δήλωσε: «Όταν είμαι θυμωμένη τον λέω Δημήτρη Μπέλλο Χέλμουτ. Καταλαβαίνει ότι έχω νευριάσει για κάτι. Λίγο να τονίσω το γερμανικό, το αυστηρό». Δείτε και για ποιο λόγο αρνήθηκε την πρόταση της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο: