Δούκισσα Νομικού: Θα «λιώσετε» με την κόρη της - Στην πιο τρυφερή τους στιγμή στο σπίτι

Είναι η πιο γλυκιά μαμά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Θα «λιώσετε» με την κόρη της - Στην πιο τρυφερή τους στιγμή στο σπίτι

Η κορούλα της Δούκισσας Νομικού είναι απίστευτη και με την ανάρτηση που έκανε για εκείνη θα «λιώσετε». Απαθανάτισε μια από τις πιο τρυφερές τους στιγμές μέσα στο σπίτι.

Η Δούκισσα Νομικού έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το χώρο της παρουσίασης και να αφιερωθεί στην οικογένεια της. Ο σύζυγος της και τα δυο της παιδιά είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Με την μικρή Αναστασία και τον Σάββα, περνούν όλη την ημέρα τους μαζί, παίζοντας ή κάνοντας βόλτα, ενώ όταν έχουν χρόνο επισκέπτονται τη γιαγιά και τον παππού, δηλαδή τους γονείς της παρουσιάστριας.

Τις τελευταίες ημέρες, η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται οικογενειακώς στη Μύκονο και χαίρεται τις διακοπές της, μακριά από την βαβούρα της Αθήνας. Δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντα από την βόλτα τους στην παραλία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή στιγμή που είχε με την κόρης της, στο σπίτι της στο νησί των ανέμων.

Η μικρή Αναστασία απολαμβάνει το μπάνιο της στη ροζ μπανιέρα της παίζοντας με τα παιχνίδια της και η περήφανη μαμά τη χαζεύει και «λιώνει» από αγάπη.

 Δούκισσα Νομικού κόρη

Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε το πιο απίστευτο στιγμιότυπο με την κόρη της

H θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και για το λόγο αυτό, η πανέμορφη παρουσιάστρια προσπάθησε να δροσίσει έστω και λίγο την αγαπημένη της κόρη.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία πολύ στοργική μανούλα, και αυτό φαίνεται καθημερινά, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει για τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, με τα οποία περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας της.

Υπέροχη ήταν και η ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της. Δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα και θα μείνετε!

Η μικρή φαίνεται πως ζεστάθηκε πολύ και για το λόγο αυτό, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να της ρίξει λίγο νερό στα ποδαράκια για να τη δροσίσει και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλοι "έλιωσαν"!

Δούκισσα Νομικού κόρη