Ελένη Δήμου: Απίστευτο «καρφί» για το J2US - «Κακοποιείται το τραγούδι»

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου: Απίστευτο «καρφί» για το J2US - «Κακοποιείται το τραγούδι»

Απίστευτο «καρφί» πέταξε η τραγουδίστρια, Ελένη Δήμου για το J2US και τους τραγουδιστές. Οι δημοσιογράφο την συνάντησαν σε δημόσια έξοδο και την ρώτησαν για το μουσικό show.

Συγκεκριμένα, όταν την ρώτησαν αν θα έπαιρνε μέρος, δεν δίστασε να δείξει την ενόχληση της, ενώ η απάντηση της πρέπει να... πόνεσε πολύ.

«Όχι και μια και το ανέφερες, να σου πω κι έναν ακόμα λόγο. Εγώ έχω αρνηθεί να είμαι με (κανονικούς) τραγουδιστές. Για μένα είναι ανεπίτρεπτο να κακοποιείται το τραγούδι και κλείνω εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Δήμου. Δείτε την ανακοίνωση του Κοκλώνη για το νέο κύκλο.

Just the 2 of us: Αυτά τα πρόσωπα είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Πραγματοποιήθηκε το γύρισμα για το 10ο live του Just the 2 of us την περασμένη Τρίτη, και όπως κάθε φορά δυο ζευγάρια μετά την ψηφοφορία των κριτών, βγήκαν υποψήφια προς αποχώρηση.

Το ένα από τα δυο ζευγάρι είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν τους τέσσερις κριτές. Το δίδυμο είναι η δεύτερη φορά που κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι.

Το δεύτερο ζευγάρι που θα έρθει αντιμέτωπο με την αποχώρηση είναι ο Μάριος Πρίαμος με τον Γιώργο Λιβανή. Να σημειώσουμε πως όταν βρέθηκε ο Snik στο show τσακώθηκε με παίκτη.

Ποιος ζευγάρι αποχώρησε στο προηγούμενο Just the 2 of us;

Μια φαρμακερή ατάκα που δέχτηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, τα πικρόχολα σχόλια στον Άρη Μακρή και η αποχώρηση «βόμβα» ήταν μερικά από τα χθεσινοβραδινά highlights του Just the 2 of us.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Χαρά Βέρρα ερμήνευσαν το τραγούδι «Αρέσω παιδί μου, αρέσω…». Μετά το τέλος της ερμηνείας του ζευγαριού και αφού αστειεύτηκαν, η Βίκυ Σταυροπούλου του είπε την φαρμακερή ατάκα:

«Ξέρεις και εσύ ότι είσαι χάλια»! Ο Τρύφωνας είπε: «Έσταξες φαρμάκι»! Ο δε Σταμάτης Φασουλής του είπε «είσαι φάλτσος…» και η κριτική της Δέσποινας Βανδή ήταν ακόμα πιο αυστηρή… Δείτε την αντίδραση του Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και την ερμηνεία του πήρε εξάρια!

Τα πικρόχολα σχόλια στον Άρη Μακρή

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής είχαν μια μέτρια εμφάνιση, την οποία χρέωσαν στον τραγουδιστή.
«Είσαι καλό παιδί, είσαι γλυκούλης αλλά είσαι πολύ παρεμβατικός» είπε η Μαρία Μπακοδήμου με τη Δέσποινα Βανδή να προσθέτει ότι ήταν λάθος το τραγούδι που είχαν επιλέξει. Και συνέχισε σχολιάζοντας: «Είναι ένα δύσκολο τραγούδι, όχι για τα τονικά του, απλά έχει μία υπερβολή και είναι εύκολο να ξεφύγεις… Έγινε πολύ πομπώδες, έγινε εμβατήριο. Μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει. Στο τραγούδι δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να φανεί ο θυμός ή ο πόνος ή οτιδήποτε. Ήταν υπερβολικό υπέρ του δέοντος».

«Λάθος η επιλογή και λάθος οδηγία από τον Άρη. Δεν ξέρω αν διατάσσει ή εκλιπαρεί… Δεν βγήκε», είπε ο Σταμάτης Φασουλής. Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Άρης Μακρής χώρισε από τη σύντροφο του. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Η αυστηρή κριτική της Βανδή στον Πρίαμο

Ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος ερμήνευσαν το τραγούδι: «Για να σ’ εκδικηθώ» σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμους.

Μπορεί να πήραν οκτάρια και εννιάρι από την Δέσποινα Βανδή, ωστόσο η τραγουδίστρια έκανε μια αυστηρή κριτική την οποία ο Μάριος Πρίαμος δέχτηκε.

Το καυτό μαγιό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η... αποχώρηση της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Χρήστο Ζώτο τραγουδώντας το «Ροζ μπικίνι», όμως η παρουσιάστρια... ξέχασε τα λόγια της. «Δεν έχω ξεχάσει ποτέ τα λόγια σε καμία πρόβα» είπε η απολογούμενη στην κριτική επιτροπή.

Η αποχώρηση του Just the 2 of us

J2us Highlights Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχώρηση