Τατιάνα Στεφανίδου: Ο κήπος στο σπίτι της είναι καταπράσινο και τεράστιος σαν... γήπεδο

Θα... μείνετε! Είναι πολύ εντυπωσιακός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Ο κήπος στο σπίτι της είναι καταπράσινο και τεράστιος σαν... γήπεδο

Απίστευτος είναι ο κήπος στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Είναι καταπράσινος και τεράστιος σαν ένα... γήπεδο. Η φωτογραφία που δημοσίευσε καθισμένη στο γκαζόν, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρέυει να περνάει χρόνο στο σπίτι της, κάνοντας πράγματα που αγαπά και την γεμίζουν.

Ένα από αυτά είναι να χαλαρώνει με τα αγαπημένα της κατοικίδια και την οικογένεια της. Αυτό έκανε και σήμερα, όταν έκατσε να κάνει πικ νικ στο γκαζόν στον κήπο της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έστρωσε ένα ειδικό τραπεζομάντιλο και το μενού είχε από όλα. Σάντουιτς με μαύρο ψωμί και φρούτα. Στο πλευρό της, είχε τον αγαπημένο της σκύλο.

Μάλιστα, όπως είδαμε από τη φωτογραφία, ο κήπος της είναι απίστευτος. Είναι όλος πράσινος με γκαζόν και έχει παντού φυτά και δέντρα. Δείτε εδώ που πάει από τη νέα σεζόν μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι της είναι σαν παλάτι - Εκτός του κήπου της και το εσωτερικό του είναι απίστευτο

Το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου όπως έχουμε δει πολλές φορές είναι σαν παλάτι. Η αγαπημένη της γωνία στο σαλόνι έχει χρυσό καθρέφτη.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της. Το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να χαλαρώνει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του σπιτιού της και μεταξύ άλλων έχουμε δει και την κουζίνα όπου μαγειρεύει για το σύζυγο και τα παιδιά της.

Πριν λίγες ώρες μας έδειξε μια από τις αγαπημένες της γωνιές. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι όπου έχει χρυσό καθρέφτη, ενώ το έχει διακοσμήσει με λευκά λουλούδια.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτιψ