Κωνσταντίνου και Ελένη: Ηθοποιός του ΑΝΤ1 έχει μητριά την Έλλη, την δικηγόρο της Βλαχάκη

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένη: Ηθοποιός του ΑΝΤ1 έχει μητριά την Έλλη, την δικηγόρο της Βλαχάκη

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». Μάλιστα, πρωταγωνιστής, αποκάλυψε πως η μητριά του είναι η δικηγόρος Έλλη, από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Οι ηθοποιός, λίγους μήνες πριν επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησαν για τους ρόλους τους και τα συναισθήματα τους.

Μεταξύ αυτών και ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης», Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος έκανε και μία αποκάλυψη που πολλοί δε γνώριζαν για την ζωή του.

Ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως η Ελένη Φίλιππα, η οποία έγινε γνωστή ως δικηγόρος Έλλη Ρούσσου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι η μητριά του.

Να σημειώσουμε πως ηθοποιός του Κωνσταντίνου και Ελένης, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στα επείγοντα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Δείτε πως είναι σήμερα η δικηγόρος της Βλαχάκη από την σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης

Η δικηγόρος της τηλεοπτικής "Βλαχάκη" άλλαξε και δεν θα την αναγνωρίσεις! Δεν είναι πλέον τόσο «άγρια» όσο την θυμάσαι στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Η εμφάνισή της θα στην θυμίσει σίγουρα, ωστόσο θα εκπλαγείς με το look της!

Μπορεί εμείς να την γνωρίσαμε ως κολλητή της Ελένης και δικηγόρο της, που ήθελε να "ξεφορτωθεί" τον Κατακουζηνό από το σπίτι, ωστόσο σήμερα έχει αλλάξει αρκετά από τότε!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραμένει εξίσου λαμπερή, με την εμφάνισή της να "φέρνει" στον χαρακτήρα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, με μικρές αλλαγές.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος

Έχετε δει και την κυρία Νίτσα.... την μπακάλισσα σήμερα;

Έκανε δημόσια εμφάνιση και δεν την καταλάβαμε!

Μετά το τέλος του κωμικού σήριαλ στο οποίο είχαν ταυτιστεί οι τηλεθεατές με πολλούς χαρακτήρες, η συγκεκριμένη ηθοποιός κάνεις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις, ενώ δεν την έχουμε δει ούτε στην τηλεόραση.

20 χρόνια μετά την σειρά, φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Γκλόρια, δίνοντας το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Σκούπα».

Η Έλλη Ρούσσου, η δικηγόρος της Ελένης Βλαχάκη, στην πραγματική ζωή, Ελένη Φίλιππα, έχει αλλάξει πολύ, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

Κωνσταντίνου και Ελένης δικηγόρος