Ο Χρήστος Μάστορας έγινε... γυναίκα - Η αλλαγή στο πρόσωπο του θα σας αφήσει άφωνους

Αδιανόητη αλλαγή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Χρήστος Μάστορας έγινε... γυναίκα - Η αλλαγή στο πρόσωπο του θα σας αφήσει άφωνους

Γυναίκα έγινε ο Χρήστος Μάστορας, μέσω μιας εφαρμογής η οποία έχει γίνει viral. Η αλλαγή μάλιστα, στο πρόσωπό του θα σας αφήσει όλους άφωνους. Καθώς, ακόμη και ως γυναίκα είναι... κούκλος!

Ο τραγουδιστής είναι λάτρης των social media, και σχεδόν καθημερινά τον βλέπουμε να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Είτε αυτές αφορούν την προσωπική του ζωή, είτε τα επαγγελματικά του βήματα.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, οι δημοσιεύσεις τους μας έκαναν να «λιώσουμε» από τα γέλια. Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που δείχνει πως θα ήσουν στο αντίθετο φύλο και πάθαμε πλάκα!

Ο τραγουδιστής, εκτός του ότι τρόλαρε τον εαυτό του γράφοντας «απλά μου έβγαλε την αδερφή μου δίπλα», ως γυναίκα θα είναι ακόμη... κούκλος.

Ωστόσο, τον πατέρα του τον έχετε δει; Είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ τραγουδιού του συγκροτήματος Μέλισσες και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Δείτε εδώ πόσο μοιάζουν.

Χρήστος Μάστορας γυναίκα

Χρήστος Μάστορας Instagram

Άφωνους δεν θα σας αφήσει μόνο οι φωτογραφίες του Χρήστος Μάστορα... γυναίκα, αλλά και αυτή που ήταν ημίγυμνος

Ημίγυμνος ο Χρήστος Μάστορας στην νέα του ανάρτηση και όπως ήταν αναμενόμενο «έριξε» το Instagram. Ο ίδιος πόζαρε κάτω από τον ήλιο και τα likes έπεσαν «βροχή» από τις θαυμάστριες που τον θαύμασαν.

Ο τραγουδιστής είναι συχνός χρήστης των social media και ανεβάζει που και που φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε πιο «ντυμένες» αναρτήσεις, ωστόσο καλοκαίρι έχουμε και έτσι ανέβασε φωτογραφία του ημίγυμνος και ξετρέλανε τις θαυμάστριες του.

Κάτι το καλλίγραμμο σώμα του, κάτι τα τατουάζ του της έκαναν να παραμιλούν με τα likes και τα σχόλια στην ανάρτηση του να πέφτουν «βροχή».

«Η μάσκα του ZORRO.Μια μάσκα που δυστυχώς δεν σε προστατεύει απ’τον ιο..» έγραψε στο Instagram. Βέβαια, ο Χρήστος Μάστορας συνεργάστηκε και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δείτε εδώ τι έκαναν.