Έτσι είναι το σώμα του Λευτέρη Σουλτάτου με μαγιό - Το σχόλιο της Βάσως Λασκαράκη

Δημοσίευσε φωτογραφία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτσι είναι το σώμα του Λευτέρη Σουλτάτου με μαγιό - Το σχόλιο της Βάσως Λασκαράκη

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τις βουτιές του στη θάλασσα. Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του συζύγου της με μαγιό και μας έδειξε πως είναι το σώμα του.

Η Βάσω Λασκαράκη με το που τελείωσε τα γυρίσματα για τη σειρά «Έρωτας Μετά» στην οποία πρωταγωνιστούσε, πήρε το πρώτο καράβι με το σύζυγό της και ταξίδεψαν στην Κρήτη, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του Λευτέρη Σουλτάτου, στη οποία φοράει μόνο το μαγιό του.

My blue valentine», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε ωστόσο εδώ την διατροφή που ακολούθησαν και οι δυο για να χάσουν κιλά.

Λευτέρης Σουλτάτος μαγιό σώμα

Όταν δεν κάνουν μπάνιο και φωτογραφίζονται με τα μαγιό τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη. Θα πάθετε πλάκα με τον απίστευτο κήπο τους. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα ανεβάζουν και στιγμές από εκεί στα social media τους και το σπίτι τους είναι πραγματικά υπέροχο. Ο κήπος τους πραγματικά θα σε ξετρελάνει.

Μάλιστα έχουν και μια αιώρα σε αυτόν και διασκεδάζουν το βράδυ με την παρέα τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Σουλτάτος - Λασκαράκη κήπος

Ωστόσο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη να παίρνει την δική της εκπομπής στον ALPHAtv, όμως όπως φαίνεται για φέτος το καλοκαίρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και θα απολαύσει τις διακοπές της με την οικογένεια της. Δείτε εδώ τι συνέβη.