Σάκης Τανιμανιδης: Το περιστατικό στην Μύκονο με τον... κορωνοϊό και οι νέες δηλώσεις για το World Party

Δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανιδης: Το περιστατικό στην Μύκονο με τον... κορωνοϊό και οι νέες δηλώσεις για το World Party

Ο Σάκης Τανιμανίδης το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!Έκανε νέες δηλώσεις για το World Party που ήταν ουσιαστικά και το ξεκίνημά του στην τηλεόραση αλλά ανέφερε και ένα άγνωστο περιστατικό που του συνέβη στην Μύκονο λίγο μετά αφότου ξεπέρασε με την Χριστίνα Μπόμπα τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό στη Μύκονο και η απάντηση σε όσους αναφέρουν πως το έκαναν ψέμματα με την Χριστίνα Μπόμπα

«Ήταν λίγο δύσκολο και για εμάς, έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό, να διαβάζουμε δημοσιεύματα ότι το κάναμε επίτηδες. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μάλιστα βρέθηκα πρόσφατα σε ένα νησί, περπατούσα και ένας ντόπιος με έπιασε και μου είπε “να σου πω, εκείνο με τον κορωνοϊό πες ότι ήταν ψέματα”. (Δείτε φωτογραφίες του Σάκη και της Χριστίνας από γνωστή παραλία της Μυκόνου)

Ο κόσμος είναι καλόπιστος. Διάβαζε κάτι και το πίστευε. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτοί που τα γράφουν, όχι αυτοί που τα διαβάζουν. Εμάς μας έκαναν τεστ και βγήκαν αντισώματα. Δώσαμε πλάσμα για να βοηθήσουμε ανθρώπους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερή απόδειξη από αυτό ότι το περάσαμε. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.

Δεν έχω σηκώσει ποτέ να πάρω τηλέφωνο για δημοσίευμα, ούτε απαντάω σε τέτοιου είδους ψέματα. Απλά αδιαφορώ. Εμένα με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου πάρα πολύ. Την ακούω, την προσλαμβάνω και αν χρειαστεί προσαρμόζομαι σε αυτή. Άλλο όμως να μου επιβάλλεις την άποψη σου.

Με τα αρνητικά σχόλια έχω εμπειρία. Γνωρίζω πως έχω επιλέξει να εκτίθεμαι με τη δουλειά που κάνω. Από το Word Party υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Εμένα με θρέφουν τα αρνητικά σχόλια. Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη με τα αρνητικά σχόλια»

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το World Party

«Το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω.

Αν είχα την επιλογή να μην παρουσιάσω ένα από τα τέσσερα, θα επέλεγα το παιχνίδι, το Boom. Στο παιχνίδι έμαθα γι’ ακόμα μία φορά ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους. Η λέξη ριάλιτι με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός για το Survivor. Ερχόμενος από το World Party που ένιωθα τη δημιουργία μέσα μου, γιατί ήταν ένα κόνσεπτ που είχα δημιουργήσει μαζί με τους φίλους, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μου ταιριάξει περισσότερο ο ρόλος του παρουσιαστή και όχι του δημιουργού»