Τέλος τα ψέμματα για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Τι συμβαίνει πραγματικά

Αποκάλυψη από την Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος τα ψέμματα για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη - Τι συμβαίνει πραγματικά

Το τι συμβαίνει με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος λείπει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα από τους Κου Κου, το αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου για να... τελειώσουν τα ψέμματα που λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές και στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το πρόβλημα υγείας του συζύγου της ξεπερνιέται και αν όλα πάνε καλά, εκείνος θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο πλατό.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ. Αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρουμε πως ενδιαφέρεστε πάρα πολύ. Θέλω να σας πω, πως είναι πολύ καλύτερα. Δε θα είναι σήμερα μαζί μας, αλλά νομίζω πως από τη Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται, γιατί ακούω διάφορα. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου. Εξελίξεις με την υγεία της κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου

Εξελίξεις με την υγεία του Κρατερού Κατσούλη

Κατερίνα Καραβάτου: "Ο Κρατερός δεν είναι ούτε σήμερα μαζί μας! Τα πράγματα..."

Τι είχε αποκαλύψει την προηγούμενη ακριβώς μέρα η Κατερίνα Καραβάτου για τον σύζυγό της.

Καθησυχαστική και ήρεμη με ένα χαμόγελο στα χείλη είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Κρατερός δεν είναι ούτε σήμερα μαζί μας. Όμως πηγαίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, οπότε θα είναι κοντά μας πιστεύω πολύ-πολύ σύντομα», ανέφερε η παρουσιάστρια και σύζυγός του χωρίς να αναφέρει ξανά τι ακριβώς συμβαίνει.