MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι εκπομπή παρουσίαζε ο Διονύσης στην Αργεντινή - Δείτε πλάνα

Είχε και διάσημους καλεσμένους

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Δεν φαντάζεστε τι εκπομπή παρουσίαζε ο Διονύσης στην Αργεντινή - Δείτε πλάνα

Ο Διονύσης Πρώιος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef παλαιότερα έκανε εκπομπή μαγειρικής στην Αργεντινή και μάλιστα με διάσημους καλεσμένους.

Ο Διονύσης πριν πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής στη χώρα μας, διέπρεπε στην Αργεντινή, μέρος στο οποίο μεγάλωσε.

Σε βίντεο που είδαμε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου”, βλέπουμε ότι ο πρώην παίκτης του MasterChef παρουσίαζε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής μια εκπομπή μαγειρικής και συνεντεύξεων με διάσημους καλεσμένους. Δείτε εδώ και που πήγε παρέα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Διονύσης Πρώιος: Δεν φαντάζεστε σε ποια ταινία έχει παίξει ο παίκτης του MasterChef

Δεν φαντάζεστε σε ποια ταινία έχει παίξει ο παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος.«Έχω κάνει σινεμά. Έχω κάνει μια μικρού μήκους ταινία, έχω κάνει σκηνικά για θέατρο, έχω κάνει διαφημίσεις…» αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Διονύσης Πρώιος βγήκε από το MasterChef και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Αφού τον ξενάγησε στους χώρους, ο Διονύσης εξομολογήθηκε για πολλά, ακόμα και για την εμπειρία του από τον κινηματογράφο.

«Έχω κάνει σινεμά. Έχω κάνει μια μικρού μήκους ταινία, έχω κάνει σκηνικά για θέατρο, έχω κάνει διαφημίσεις…», είπε ο Διονύσης Πρόιος και έπαιξαν τα επίμαχα πλάνα.