Σοφία Βογιατζάκη: Θα πάθετε πλάκα με το διαμέρισμα της στη Καλλιθέα

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σοφία Βογιατζάκη: Θα πάθετε πλάκα με το διαμέρισμα της στη Καλλιθέα

Θα πάθετε πλάκα με το διαμέρισμα της Σοφίας Βογιατζάκη στη Καλλιθέα. Η ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για την συγκατοίκηση με τα αδέλφια της και έδειξε τον χώρο της.

Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε στην κάμερα του Πρωινό η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για την συγκατοίκηση με τα αδέλφια της.

«Σε αυτό το σπίτι μένω δέκα χρόνια. Πριν έμενα σε άλλο σπίτι στην Καλλιθέα. Μένουμε μαζί με την αδελφή μου και τον αδελφό μου», είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι υπέρ του γάμου γιατί δεν τον συμπαθώ σαν κατάσταση».

«Πριν την καραντίνα είχα χάσει 8 κιλά. Τώρα στην καραντίνα μπορεί να πήρα 16. Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά», εξομολογήθηκε. Δείτε εδώ και το διπλό πένθος που βίωσε.

Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν μου κάνει καλό να το συζητάω»

Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη αναφερόμενη στον θάνατο της μητέρας της, λέγοντας «πως δεν της κάνει καλό να το συζητάει». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο που την βίωσε όπως και άλλες απώλειες στη ζωή της.

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της και τον τρόπο με τον οποίο τη βίωσε.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Βογιατζάκη

Πριν από λίγο καιρό «έχασες» τη μητέρα σου

Η μαμά μου «έφυγε» στις 23 Ιανουαρίου, είναι πρόσφατο… Είναι κάτι που δεν μου κάνει καλό να το συζητάω, το συζητάω μόνο στους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Η μαμά δεν φεύγει ποτέ, είναι μέσα μας, είναι παντού, ό,τι είμαστε το χρωστάμε σ’ αυτήν, είμαστε κομμάτι της… Μέναμε μαζί με τη μητέρα μου, όπως και με τ’ άλλα δύο αδέλφια μου, τον αδελφό και την αδελφή μου. Έτσι είναι η ζωή, το μόνο βέβαιο είναι ότι ερχόμαστε και κάποια στιγμή θα φύγουμε, όλα τα άλλα είναι αβέβαια. Ακόμα κι 850 χρόνων αν είναι ο άνθρωπός σου.

Όσο και να είναι ηλικιακά, η απώλεια της μάνας δεν παλεύεται, νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ειδικά αυτή η μάνα, που είχα… Αυτό που ήταν… Συγκλονιστικός άνθρωπος η μάνα μου… Είναι κάπου, είναι παντού, είναι δίπλα μας, μας φροντίζει, μας προστατεύει, δεν θα πάψει ποτέ να μας φροντίζει…

Στο παρελθόν έχεις βιώσει αρκετές απώλειες…

Έχω «χάσει» τον μπαμπά μου, πριν από πολλά χρόνια, το 2004, έχω «χάσει», πριν, τη γιαγιά και τον παππού μου, που ήμασταν πολύ δεμένοι, καθώς μέναμε όλοι μαζί με τις γιαγιάδες και τους παππούδες, έτσι το δέσιμο ήταν μεγάλο. Έχω «χάσει» φίλο μου κολλητό, που «έφυγε» ξαφνικά 30 χρόνων κι ακόμα και τώρα, όταν μαζευόμαστε μαζί με την παρέα, ακόμα τον περιμένουμε να έρθει… Έχω βιώσει έντονα την απώλεια. Έχω «χάσει» αγαπημένα σκυλιά… Όσο πιο πολλά περιστατικά απώλειας βιώνεις, το συνηθίζεις…

Εδώ δεν συνηθίζεται με τίποτα, γιατί οποιαδήποτε απώλεια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την απώλεια της μάνας.