Μαρία Ηλιάκη: Έφυγε ξανά από την Ελλάδα - Πήγε στη Ζυρίχη για τα γενέθλια της

Το σχόλιο του συντρόφου της!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Ηλιάκη: Έφυγε ξανά από την Ελλάδα - Πήγε στη Ζυρίχη για τα γενέθλια της

Η Μαρία Ηλιάκη έφυγε ξανά από την Ελλάδα και πήγε στη Ζυρίχη για τα γενέθλια της. Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα έχει τα γενέθλιά της και θέλησε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τον αγαπημένο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα έχει τα γενέθλιά της και θέλησε να περάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τον αγαπημένο της. Άλλωστε είχε να τον συναντήσει τέσσερις μήνες, καθώς λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά του.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά πήρε το αεροπλάνο με προορισμό τη Ζυρίχη. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μάσκα μέσα από το αεροπλάνο.

«Η Μαρία αισθάνεται χαρούμενη στην τοποθεσία Ζυρίχη! Σας ευχαριστώ για τις ευχές. είστε φανταστικοί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία.

Στην εν λόγω δημοσίευση σχολίασε και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος έγραψε: «Καλωσόρισες γυναικάρα μου».

Η Μαρία μεγαλώνει και όσο τα χρόνια περνούν, είναι πιο λαμπερή και όμορφη! Η ηλικία της αν θέλετε να ξέρετε είναι 43... απίστευτο; Έξαλλη η Μαρία Ηλιάκη - «Μην καταπιείς τη γλώσσα σου...»

Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία της Μαρίας Ηλιάκη - Τόσα κεράκια θα έχει πάνω η τούρτα της σήμερα

Γενέθλια έχει σήμερα η αγαπημένη Μαρία Ηλιάκη και τα κεράκια που θα έχει πάνω στην τούρτα της δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως θα είναι... τόσα! Φαίνεται πολύ μικρότερη σε ηλικία.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι ενεργή στα social media, θέλησε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα γενέθλιά της γι’ αυτό και έφτιαξε τα μαλλιά της!

Η Μαρία Ηλιάκη κράτησε το λαμπερό της ginger χρώμα εμπιστευόμενη τον Νικόλα Βιλλιώτη και σχολίασε στο instagram της «Δε γίνεται να κάνω αύριο γενέθλια με ρίζα!»!

Μαρία Ηλιάκη ηλικία