Τρελό παρασκήνιο - Τραγουδίστρια έκανε την ομάδα της άνω κάτω και την έκαναν unfollow

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Τρελό παρασκήνιο - Τραγουδίστρια έκανε την ομάδα της άνω κάτω και την έκαναν unfollow

Τρελό παρασκήνιο με τραγουδίστρια που έκανε την ομάδα της άνω κάτω και την έκαναν unfollow. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του πρωινού ότι μία τραγουδίστρια ήταν ανακατώστρα και… το πλήρωσε!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε: «Μία τραγουδίστια έθαβε την ομάδα της, έθαβε τον έναν στον άλλον την ίδια μέρα και κάποια μέρα η ομάδα της συναντήθηκε σε ένα γύρισμα το συζήτησε και έτσι αποκαλύφθηκε ότι πήγαινε η τραγουδίστρια και έλεγε διάφορα και την έκαναν όλοι unfollow και της έστειλαν ένα μήνυμα ότι δεν θέλουν να ξανασυνεργαστούν μαζί της. Το είχα ακούσει εδώ και καιρό αλλά το ξανάκουσα και από άλλους, άσχετους μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ισχύει…»!

Τραγουδίστρια unfollow Πρωινό

Στο Πρωινό ωστόσο, έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά. Η λαμπερή παρουσιάστρια, είχε πάει σε τσιγγάνα γιατί ήθελε να της πει το φλυτζάνι. Όπως αποκάλυψε ήταν φίλη της γιαγιά της και την γνώριζαν αφού πήγαινε στο σπίτι της συχνά.

Το Πρωινό: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - Όσα αποκάλυψε στον αέρα

Μια αποκάλυψη - ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 για το Πρωινό. Όπως έκανε γνωστό η ίδια, η εκπομπή της ρίχνει τίτλους τέλους σε λίγες εβδομάδες. Δείτε όσα αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως είναι λογικό όλες οι εκπομπές ρίχνουν αυλαία. Μερικές μας λένε οριστικό αντίο, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια θα μας υποδεχτεί και τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Το Πρωινό Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ανακοίνωσε πως η τελευταία τους εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου. Στο πλατό μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι με αγαπημένες επιτυχίες προκειμένου να μας αποχαιρετήσουν.

Στην παρέα τους για να τους διασκεδάσει θα βρίσκεται ο Διονύσης Σχοινάς.