Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον «Άρη» η κατά κόσμον Γιώργο Καραμίχο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει στη νέα σειρά.

Ο Γιώργος Καραμίχος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική, αφού δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά στον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο πετυχημένος ηθοποιός από τον ερχόμενο χειμώνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καραμίχος, λοιπόν, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, που θα αντικαταστήσει “Τη Γυναίκα χωρίς Όνομα”. Τη σειρά θα γράφει, μάλιστα, η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Βίκυ Μανώλη.

Δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει στο Καφέ της Χαράς.

Δείτε το βίντεο:

Καφέ της Χαράς - Πλάνα από τον ΑΝΤ1: Πρώην και νυν του Περίανδρου συναντιούνται

Αποκλειστικά πλάνα από τα καινούρια γυρίσματα του Καφέ της Χαράς που θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Συγκεκριμένα, έδειξαν τη σκηνή όπου η... πρώην και η νυν του Περίανδρου συναντιούνται.

Μπορεί να γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού να είχαν σταματήσει, ωστόσο πλέον ξεκινήσει και πάλι, και πρόκειται να είναι ανατρεπτικά, καθώς θα έχουμε και μια... δολοφονία -

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Βέβαια, εκτός από το θάνατο, θα έχουμε και μια συνάντηση «βόμβα». Ο Χαρά Χάσκα θα επιστρέψει στο χωριό και στο καφέ και θα έρθει σε επαφή με την... Ζέτα Δούκα, την τηλεοπτική Στέλλα, η οποία θα είναι η νυν σύντροφος του Περίανδρου Πόπωτα.