Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ένας από τους μαθητές του έφυγε από την ζωή και βύθισε σε θλίψη τον γνωστό αθλητή που έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μιχάλη Μουρούτσο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους μαθητές του. Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη όλους εκείνους που τον αγαπούσαν. Ο γνωστός αθλητής αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το προφίλ του στο Instagram ενώ έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για να τον αποχαιρετήσει.

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Είναι μερικές στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Που μιλούν μόνο οι εικόνες και τα γεγονότα. Σήμερα ήταν η πιο μαύρη μέρα για τον σύλλογο μας. Ένα παιδί μας έγινε Άγγελος στον ουρανό. Έφυγε ένας άνθρωπος ταλαντούχος, με εξαιρετικές ικανότητες, με καλή ψυχή, μα πάνω από όλα τόσο νέος. Ένας μαθητής που σήμερα έγινε Δάσκαλος για όλους μας. Μας έμαθε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ούτε καν η ανθρώπινη ζωή. Ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με ωριμότητα, με υπευθυνότητα, με πρόληψη και με ασφάλεια. Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχάσουμε αυτά που μας δίδαξες. Όπως δεν θα ξεχάσουμε και εσένα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα σε αγαπάμε όσο ζούμε. Για πάντα στις καρδιές μας. Για πάντα Raou Team. Καλό ταξίδι μικρέ μου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε στο Instagram:

Δείτε εδώ ωστόσο και τις εξελίξεις που υπάρχουν στο διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του Αναστασία Περράκη.